Tot mai multe permise de conducere ridicate. Un accident rutier grav

• publicat la: 15 iulie 2019
Tot mai multe permise de conducere ridicate. Un accident rutier grav

Peste 250 de sancțiuni contravenționale și 21 de permise de conducere au fost ridicate de polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, în perioada 12 – 14 iulie a.c., în cadrul unor acțiuni desfășurate pe raza județului Satu Mare.

  Astfel, în acest sfârșit de săptămână, 12 – 14 iulie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat activități pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă normele rutiere, ocazie cu care aplicat peste 250 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 87 800 de lei.

De asemenea, s-a aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 21 de conducători auto și au ridicat 9 certificate de înmatriculare.   

Accident rutier grav

  Două persoane au suferit vătămări corporale în urma unui accident rutier produs la data de 13 iulie a.c., în afara localității Dorolț.

 La data de 13 iulie a.c., la ora 06:48, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au fost sesizați despre faptul că pe DN 19A, în afara localității Dorolț, a avut loc un accident rutier.

În urma efectuării cercetării la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 49 de ani, din comuna Coltău, judeţul Maramureș, aflându-se la volanul unui autoturism, pe fondul adormirii la volan, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de circulație ieșind în afara părții carosabile, astfel că a intrat în coliziune cu un panou publicitar și a intrat în șanțul din partea stângă a direcției de mers.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto și rănirea ușoară a unei femei de 45 de ani, din aceeași localitate, care se afla cu acesta în autoturism.

Conducătorului auto i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

 

Lasati un comentariu