Poliția informează…

• publicat la: 12 noiembrie 2019
Poliția informează…

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 11 noiembrie a.c., activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 70 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 25 000 de lei.

 Astfel, la data de 11 noiembrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 70 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 25 000 de lei.

 De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 8 conducători auto. 

Persoană bănuită de furt identificată de polițiști

Polițiștii de investigații criminale sătmăreni au identificat o persoană bănuită de comiterea a două infracțiuni, comise în noaptea de 10/11 noiembrie a.c., pe raza municipiului Satu Mare.

 La data de 11 noiembrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au fost sesizați despre săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat și a unei de tentative la furt calificat, ambele comise pe raza municipiului Satu Mare.

Având în vederea acestea polițiștii au procedat la efectuarea de investigații astfel că la scurt timp a fost identificată persoana bănuită de comiterea infracțiunilor mai sus menționate ca fiind un tânăr, de 18 ani, din municipiul Satu Mare.

Acesta, în noaptea de 10/11 noiembrie a.c., profitând de portierele neasigurate ale unui autoturism parcat pe strada Vânătorilor din municipiul Satu Mare, ar fi pătruns în interiorul acestuia, de unde ar fi sustras aproximativ 2 000 de lei.

De asemenea, polițiștii au stabilit faptul că după comiterea furtului din autoturism, în aceeași noapte, tânărul bănuit, ar fi  pătruns prin escaladarea gardului în curtea unui imobilul nelocuit, situat în municipiul Satu Mare, și spărgând geamul ușii de acces în imobil din partea din spate, a pătruns în interior, de unde, din camerele situate la etaj ar fi sustras mai multe bunuri, pe care ulterior le-a abandonat la parterul casei, cauzând un prejudiciu de aproximativ 500 de lei.

În ambele cauze s-au întocmit dosare penale pentru a se stabili toate împrejurările comiterii faptelor. 

 

Acțiune a polițiștilor cu R.A.R. Satu Mare

  5 certificate de înmatriculare au fost ridicate de polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Satu Mare, la data de 11 noiembrie a.c.

La data de 11 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Satu Mare, au desfășurat activități pentru depistarea autovehiculelor care prezintă defecțiuni, în localitatea Ciuperceni, împreună cu specialiștii din cadrul R.A.R. Satu Mare, ocazie cu care au aplicat 14 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3 190 de lei și au ridicat 5 certificate de înmatriculare.

Astfel, două certificate de înmatriculare au fost ridicate pentru noxe emise peste limita legală admisă, unul pentru I.T.P. expirat, un certificat a fost ridicat pentru anvelope uzate iar un certificat de înmatriculare a fost ridicat de polițiști întrucât autoturismul în cauză prezenta defecțiuni la sistemul de evacuare.

Lasati un comentariu