Comunicatul Prefecturii Satu Mare care este considerat SPAM

• publicat la: 7 ianuarie 2020
Comunicatul Prefecturii Satu Mare care este considerat SPAM

Un comunicat al Instituției Prefectului Satu Mare este catalogat drept SPAM și șters de pe grupurile  pe care a fost distribuit de către consilierul Ilie Ciută.

http://www.buletindecarei.ro/2020/01/primaria-carei-primeste-792-pachete-cu-alimente-si-produse-de-igiena-pentru-persoane-defavorizate.html

Au trecut sărbătorile așa că grupul de raportori și-a reluat activitatea. Grupul de interese care a acaparat mun.Carei  încearcă pe toate căile să blocheze distribuirea informațiilor despre realitatea careiană. Totul trebuie să rămână ascuns, să afle cât mai puțină lume ce se petrece la Carei.

Acum este blocat Comunicatul Prefecturii Satu Mare, a fost blocat dansul călușarilor, cântecul românesc despre Ion, discursul primarului evazionist de la conferința finanțată din bugetul local dar fără traducător în limba română, etc.

Singura sursă de informații reale despre Carei este mereu în vizorul grupului de interes. Cu sau fără raportări și blocări, PLĂCILE NEGRE ce înlocuiesc plăcile oficiale cu însemnele statale de pe Primăria Carei sunt în același loc.

Cu sau fără raportări și blocări, Monumentul Ostașului Român este  înconjurat de o pădure de tuia, se interzice amplasarea pe domeniul public a unui catarg cu drapel românesc la Carei  iar satului  Ianculești  i se refuză reabilitarea Căminului Cultural.

Comunicatul Instituției prefectului Satu Mare informa despre numărul pachetelor distribuite persoanelor defavorizate din județ. Ce este așa de dubios  în aceste informații despre cele 792 pachete distribuite  către persoanele alese de primarul evazionist din moment ce a fost raportată postarea?

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu