Egal între cele două Victorii

• publicat la: 6 noiembrie 2010
Egal între cele două Victorii

Vreme insorită şi spectatori puţini la ultimul meci din tur al echipei Victoria Carei. Ceea ce se dorea a fi un galop de sănătate sau cel puţin un joc  bun al echipei noastre,încheiat cu o victorie dorită ,   s-a dovedit a fi o decepţie .

Meciul incepe în nota de dominare a echipei  locale , dar o dominare fără orizont.Prima fază de poartă o consemnăm in min 1, când la un fault asupra lui  Moca pe partea dreaptă, se dictează lovitura liberă, bătută repede tot de Moca care îi pasează lui Fabian . Acesta trage puţin pe lângă poartă.

 Abia in min 19 consemnăm primul şut pe poartă .  Moca, care azi a făcut o partidă bună , recuperează o minge la centrul terenului , inaintează pe partea stângă , şutează puternic de la 25 m ,mingea se duce lângă bara din dreapta dar portarul oaspeţilor, Mitracica ,reuşeşte să respingă .

Tabela de marcaj se modifică in urma celui de-al doilea  şut pe poarta din min38 .Moca este cel care recuperează o minge la centrul terenului , driblează in viteză doi adversari , îi pasează pe dreapta lui Ebede care centrează perfect in mijlocul careului şi Condor nu-l iartă pe Mitracica.  

      Victoria Carei-Victoria Petreşti 1-0

Pâna la pauză nu mai remarcăm decât prestaţia bună a brigăzii de arbitrii , condusă de Mara Iscru, ajutată la cele două tuşe de Por Constantin şi Glazer Janos. 

După pauză oaspeţii intră pe teren hotărâţi să scoată un rezultat bun.Sunt mult mai prezenţi in joc iar in min 47 , la o fază prelungită de atac , Negrean şutează puternic de la 18 m şi cu toată opoziţia lui Maxi, scorul devine  Victoria Carei – Victoria Petresti 1-1.

Băieţii noştri resimt şocul , nu se regăsesc ,şi pe acest fond, oaspeţii au două mari şanse de a prelua conducerea.

Prima, in min49 când Pataki centreză de pe partea stângă  şi Horn trimite puţin pe lângă poartă iar cea de-a doua in min 51 , când Maxi , cu un ultim efort reuşeşte să scoată mingea de sub bară  trimiţând-o în corner.

De frica unui rezultat ruşinos , gazdele se aruncă in atac  dar fără luciditate.În min 53 Viezer driblează doi adversari ,îi pasează lui Ebede care trage puţin pe lângă poartă.

O bună oportunitate de a ne desprinde pe tabela de marcaj o avem in min 67 când Moca trece in viteză de doi adversari îl deschide pe Puşcaş pe partea dreaptă , acesta din urmă centrează  perfect in careu iar Ebede din poziţie bună nu poate relua spre poartă.

Victoria Carei atacă in continuare, incearcă să pună probleme , au mai multe faze de poartă dar fără rezultat pe tabela de marcaj.

Disperat de ineficienţa atacului , sfârşitul de meci îl găseşte pe Fabian când vârf de atac când extremă stângă.  În această postură , în min92 , driblează doi adversari pe partea stângă , pătrunde în careu , îi pune mingea pe tavă lui Ebede la 14m dar acesta din urmă şutează puternic într-un adversar.

Nu este de ajuns să îţi doreşti ,  trebuie să şi poţi !

După fluierul final , antrenorul Bagosyi , dezamăgit de rezultat şi de joc, şi-a băgat în şedinţă elevii chiar pe marginea terenului. 

Observator de joc : Ciarnău Nicolae.

Victoria Carei, antrenor  Bagosyi Alexandru –

Fabian,Madaras,Ebede,Moca,Maxi,Botos,Condor,Ţicle,Viezer,Alexuţan,Puşcaş

 Victoria Petreşti , antrenor   Thot Arpad-

Chirilă,Gall,Racolţa,Guleş,Rus,Mitracica,Fedor,Pataki,Negreanu,Iobbo,Horn

 redacţia

comentarii

de suporter la 16 noiembrie 2010 - 13:55

gabi tu crezi ca .cu asa aranjamente se poate promova in lig. 3…nu avem juc. de valoare toti se cred fotbalisti da uni nu stiu nici sa mearga pe strada, iar arbitri sa stii ca multi merg numai pntr. BANI si gresesc INTENTIONAT findca uni au interese sa arate ca ei POT bate o ech mai buna care joaca fotbal si de aici toate cele rele.

de gabi la 19 noiembrie 2010 - 22:19

acum am aflat ca bagossy nu mai e antrenorul victoriei. pacat, nu antrenorul era de vina…asta e, va veni altul, vor veni si ceva jucatori probabil, si astfel impresia va ramane ca bagossy a fost buba.

Lasati un comentariu