Concurs amânat

• publicat la: 27 ianuarie 2011
Concurs amânat

Centrul Cultural al Municipiului Carei  anunţă că, concursul interşcolar intitulat „I like Eminescu!” se amână de pe data de 31 ianuarie, pe data de 18 februarie, ora 17. Locaţia, condiţiile de înscriere şi de desfăşurare rămân neschimbate.  Termenul limită de înscriere este 15 februarie, ora 16.00.

Motivul amânării concursului este legat de cererea unor instituţii de învăţământ de a prelungi perioada de pregătire.

Lansăm pe această cale o invitaţie tuturor instituţiilor de învăţământ din judeţul  Satu Mare de a participa la acest eveniment cultural.

La acest concurs pot participa elevi, individual, sau în echipe, cu scurte  momente scenice, de maxim 10 minute, care să aibă la bază opera poetică şi/sau   viaţa lui Eminescu.. Înscrierile se pot face online, la adresa

festivalulspot@yahoo.com.

In construcţia scenică a momentelor sunt admise absolut orice elemente spectacolare. De exemplu, elevii pot folosi instrumente muzicale, pot cânta, se pot folosi de proiecţii, inserţii video, etc, dar nici  un participant sau echipă înscrisă în concurs nu se poate limita la o simplă  recitare a unei poezii.

Centrul Cultural Carei  oferă sprijin logistic în măsura  posibilităţilor, iar în cazul în care se solicita, se  ofera şi sprijin de  specialitate, în cadrul unei întâlniri, fixate din timp, cu fiecare concurent sau echipă  participantă. Solicitări în acest sens pot fi formulate pe aceeaşi adresa de  email, până în data de 15 februarie.

Persoană de contact:  Paul Sarvadi

0771 526 525


	
	
		
       

Lasati un comentariu