Noi perle de excepţie la examene

• publicat la: 1 iulie 2011
Noi perle de excepţie la examene

Unde a ajuns şcoala românească? De râs sau de plâns, vă prezentăm ultimele ‘perle’ ale mândrului nostru tineret care susţine examene zilele acestea:

Geografie-scris: Scrie 5 oraşe importante din România: -Bucureshti,Iashi,Timishoara,Constantza ,Clujna-Poca (ce face internetul din om…)

Marea Neagră este o mare foarte mare care conţine mult petrol de unde îi vine numele de Marea Neagră deoarece petrolul este negru.În Marea Neagră trăiesc mulţi peşti precum rechinii, delfinii şi căluţii de mare precum şi cel mai important peşte, balena renumită pentru grăsimea sa de care se bucură ţara noastră pt că untura de balenă e foarte scumpă si din ea se face renumitul ulei de balenă cunoscut pe plan mondial.

O pădure virgină este o pădure în care mâna omului n-a pus niciodată piciorul.

Toma Alimoş se răzbuna pe boierul Manea care l-a rănit mortal pe la spate cu ajutorul laşităţii.

În fabula autorul descrie relaţiile sexuale întreţinute de oameni. însă el foloseşte animaluţe în descriere. În fabula bivolul şi coţofana el arată cum o păsărică şi un bivol făceau sex, iar un câine pofticios din fire vrea şi el dar bivolul nu era homosexual aşa că nu acceptă , iar căţelul se oftică…

Personajele Toma Alimoş: toma alimoş-personaj principal,Manea-personaj secundar şi calul(murgul)-personaj animalic

Metoda folosită de Ion pentru a pune mâna pe pământul Anei este însărcinarea.

Descoperirea Americii s-a produs într-un moment de neatenţie a pazei de coastă.

sursa time4news

Lasati un comentariu