“Adevărata faţă a lui Traian Băsescu” s-a cumpărat cu duba

• publicat la: 23 July 2012
“Adevărata faţă a lui Traian Băsescu” s-a cumpărat cu duba

Cartea istoricului Marius Oprea despre Traian Băsescu pusă în vânzare azi cu Jurnalul Național nu a putut fi achiziționată în mai multe zone din București.

Luni dimineață la redacția Cotidianul.ro ni s-a semnalat telefonic faptul că la niciun chioșc de difuzare a presei nu se poate găsi ediția de luni a Jurnalului Național care azi s-a vândut împreună cu ”Adevărata față a lui Traian Băsescu” scrisă de Marius Oprea.

Cotidianul.ro a verificat aceste informații în teren și astfel s-a putut afla că, de pildă,  o persoană cu un autoturism de transport mărfuri ( tip dubiță) a cumpărat toate exemplarele Jurnalul Național de luni de la toate punctele de difuzare a presei din zona Domenii din sectorul 1 al Capitalei, la prima oră.

O situație similară s-a înregistrat și în zona Pieței 1 Mai tot din sectorul 1 al Capitalei. Și în acel perimetru, încă din primele minute în care s-au deschis punctele de difuzare a presei, tirajul de luni al ziarului care se vindea împreună cu acea carte despre Traian Băsescu a fost epuizat întrucât primii cumpărători care s-au prezentat au achiziționat toate exemplarele vândute în acele chioșcuri.

Cu toate că nu facem parte din galeria acelora care îl consideră un mare istoric pe Marius Oprea, nu putem totuși să nu ne întrebăm cine are interesul ca bucureștenii să nu citească ” Adevărata față a lui Traian Băsescu”  și dispune de suficiente resurse materiale încât să cumpere tot tirajul ziarului cu cartea despre suspendat? Traian Băsescu însuși, PDL? cotidianul.ro

O situaţie similară a fost şi în municipiul Carei unde dimineaţa la ora 7,00 nu mai puteai să găseşti niciun exemplar din această carte.De fapt,vânzătorii de la chioşcurile de ziare au afirmat că în cursul zilei de luni,23 iulie,nu au primit niciun exemplar din Jurnalul National.

redacţia

comentarii

Lasati un comentariu