Nici careienii nu au ajuns la ”Adevărata faţă a lui Traian Băsescu”

• publicat la: 24 iulie 2012
Nici careienii nu au ajuns la ”Adevărata faţă a lui Traian Băsescu”

La cererea cititorilor, joi, 26 iulie, Jurnalul National va reedita volumul “Adevărata faţă a lui Traian Băsescu”.Cartea este  scrisă de cunoscutul istoric, poet şi eseist român, Marius Oprea. O dedicaţie pentru fostul preşedinte al României.

Autorul îşi asumă totala responsabilitate juridică a afirmaţiilor sale. Nu a fost şi nu este angajat al Trustului Intact.

Aşa arată Traian Băsescu, cum îl văd eu, autorul acestor rânduri. Un Alexandru Macedon care a câştigat bătălie după bătălie cu sine, ajungând la graniţele demnităţii umane. De aici încolo, a început războiul său cu ceilalţi. Mai întâi prieteni sau colegi de partid, pe care i-a trădat pe rând, în numele victoriilor sale. Al cuceririlor sale. Apoi războiul cu un guvern şi o coaliţie din care a făcut parte, apoi cu oraşul pe care îl câştigase în stilul său, într-un iureş sălbatic şi al cărui cadavru l-a lăsat soldaţilor săi credincioşi, să îi fie jefuite podoabele şi să fie purtat în suliţele puterii, profitului şi mândriei de cuceritor. Ajuns pe tronul imperial, s-a arătat la fel de gol sufleteşte faţă de consilierii săi, de care s-a folosit şi pe care i-a lepădat rând pe rând. Apoi a făcut ceea ce ştia deja, cu o ţară întreagă. Are însă o singură problemă. El nu e Alexandru Macedon. Cu toată oştirea credincioasă şi sicofanţii săi, a rămas un împărat gol; iar noi nu suntem învinşi. (Marius Oprea)

Luni,23 iulie 2012, cartea ”Adevărata faţă a lui Traian Băsescu” s-a distribuit împreună cu Jurnalul Naţional, însă nici publicaţia şi nici cartea nu au ajuns pe   tejgheaua chioşcurilor de distribuţie a preseu  din municipiul Carei.

Am luat legătura cu toţi vânzătorii de  ziare din oraş si fiecare a  afirmat că publicaţia Jurnalul Naţional nu a mai sosit de peste două săptămâni deci nici luni ,23 iulie.

Potrivit acestora,” chioşcurile de presă sunt  gestionate de SC Press Point Distribution SA din Bucureşti,care trimite publicaţiile fără să ţină seama de solicitările noastre”.

Excepţie a făcut punctul de vânzare a  ziarelor din supermarketul central,unde au sosit câteva exemplare din ediţia de luni dar care s-au epuizat pe loc.

Rămâne de văzut dacă a doua editie a cărţii  ”Adevărata faţă a lui Traian Băsescu”,impreună cu Jurnalul Naţional va ajunge joi şi la Carei.

redactia

comentarii

de dan la 30 iulie 2012 - 13:36

Cartea „Adevarata fata a lui Traian Basescu”, care a fost indelung cautata si controversata, se afla online aici: https://docs.google.com/uc?export=download&confirm=no_antivirus&id=0B3k-wqtSqLPEOWNDLVNDMGVQV2s

sau

http://dl.transfer.ro/transfer_ro-27jul-3683386ebe2.zip

Daca nu puteti descarca trimiteti mail la cartealuibasescu@yahoo.com si veti primi cartea.

de podina ioan la 27 august 2012 - 19:05

daca numai asa se vinde cartea apai s-o cumpere d-l Maries

de Horia Mărieș la 27 august 2012 - 21:00

@podina ioan la 27 August 2012 – 19:05

Pardon? Ce rău v-am mai făcut, stimabile?

Vă informez cu tot respectul pe această cale, stimate d-le Podină Ioan, că eu sunt printre cei puțini pe care nu îi interesează absolut de loc adevărata față a lui băse.
Oricum ar fi fața lui băse, eu tot îi arăt doar fundul. Capisci?

de toni la 27 august 2012 - 22:19

nu il bagati in seama pe nelu ca e dus cu capu.el sta la satmar,nu grijeste nici casa parintilor da isi face din gura c.r poate poate il baga si pe el cineva in seama.

de Horia Mărieș la 27 august 2012 - 22:28

@toni la 27 August 2012 – 22:19

Merci de info. Eram puțin derutat.
Nu înțelegeam ce mai are (și acest) individ cu mine.

Lasati un comentariu