USL îi invită pe cetăţeni la vot

• publicat la: 19 iulie 2012
USL îi invită pe cetăţeni la vot

Joi, 19 iulie 2012 la sediul USL, Adrian Ştef, preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare şi copreşedintele USL Satu Mare a susţinut o conferinţă de presă în care a prezentat câteva dintre proiectele discutate în şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean Satu Mare de luni, 23 iulie şi problemele pentru care cetăţenii ar trebui să îl demită pe Traian Băsescu la referendum.

Adrian Ştef a început conferinţa de presă declarând faptul că atât el cât şi dr. Dorel Coica sunt oameni politici şi au fost aleşi de sătmăreni  pe listele partidelor politice din care fac parte pentru ai reprezenta. În continuare reprezintă cetăţenii atât din partea instituţiilor pe care le conduc, dar şi din partea partidelor chiar dacă ţin conferinţe de presă în timpul programului de lucru.

Adrian Ştef a prezentat pe scurt câteva dintre cele mai importante proiectele de hotărâri care vor fi adoptate în şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean, luni, 23 iulie. Aici a amintit de proiectul pentru realizarea parteneriatului între asociaţia care conduce casa de tip familial de la Coca, cu conducerea casei şi a Direcţiei pentru Protecţia Copilului.

A mai vorbit despre lucrările la infrastructura rutieră, drumuri începute în 2008, sprijinirea echipei Olimpia pentru o perioadă de 4 ani în care este urmarită o creştere de la 650 mii lei/ sezon la peste 900 mii/sezon, ecologizarea gropilor ecologice, parteneriat cu Societatea Carpatină pentru managementul ariilor protejate.

La punctul despre referendum Adrian Ştef a amintit care sunt marile probleme pentru care cetăţenii ar trebui să îl demită pe Traian Băsescu în data de 29.07.2012. Aici a amintit de tăierea pensiilor şi a salariilor, plecarea medicilor, inginerilor, profesorilor, tinerilor din ţară, umilirea profesorilor, minciunile grosolane, îndatorarea faţă de Banca Europeană, încălcarea Constituţiei în repetate rânduri, etc. Adrian Ştef îi îndeamnă pe cetaţenii să iasă în 29 iulie la vot şi să voteze „DA” pentru demiterea preşedintelui pentru a tăia răul de la rădăcină şi reveni pe drumul spre o adevărată democraţie.

sursa tv1sm

comentarii

de Gabi D la 21 iulie 2012 - 22:52

Indiferent de preferinte,este f.important sa iesim la vot!
Votand,putem avea o opinie proprie!

de emil la 21 iulie 2012 - 23:48

dacă nu vrem să ieșim in stradă mai târziu, trebuie mers acum la referendum și să ne spunem părerea despre besescu: îl mai vrem sau nu-l mai vrem de președinte.

Eu unul nu-l mai vreau și votez ”DA” la referendum, ca să scap de nemernic!

Lasati un comentariu