Elevii români au câştigat patru medalii la Olimpiada Balcanică de Informatică

• publicat la: 16 august 2012
Elevii români au câştigat patru medalii la Olimpiada Balcanică de Informatică

Elevii români au câştigat patru medalii – două de aur, una de argint si una de bronz – la Olimpiada Balcanică de Informatică pentru Juniori, anunţă Ministerul Educatiei, Cercetării, Tineretului si Sportului (MECTS).

Medaliile de aur au fost obţinute de Paul Andrei Gramatovici (elev in clasa a VIII-a la Colegiul National de Informatica „Tudor Vianu” din Bucuresti) si Costin Andrei Oncescu (clasa a VI-a/ Colegiul National „Dinicu Golescu” din Câmpulung Muscel, judetul Arges).

Palmaresul României la acest concurs a fost completat de medalia de argint câştigată de Vlad Andrei Tarniceru (clasa a VIII-a/Colegiul National de Informatica din Piatra-Neamt) si de cea de bronz obtinta de Casian Pătrăşcanu (clasa a VIII-a/ Scoala cu clasele I-VIII nr. 56 „Jose Marti” din Bucuresti).

Olimpiada Balcanica de Informatică de Juniori, ajunsă la a şasea editie, s-a desfăşurat in Macedonia, la Ohrid, intre 9 si 15 august.

La editia din acest an au participat peste 50 de concurenti din 10 ţări.

comentarii

de Gabi D la 19 august 2012 - 21:15

Felicitari acestor tineri din toata inima!Felicitari si profesorilor care i-au pregatit!Avem nevoie de ei,mult succes pe mai departe!

Lasati un comentariu