Elevii români, noi performanțe la informatica peste hotare

• publicat la: 12 iulie 2013
Elevii români, noi performanțe la informatica peste hotare

Elevii români au câştigat două medalii de aur, una de argint şi una de bronz la Olimpiada Internaţională de Informatică desfăşurată în Australia, a anunţat, vineri, Ministerul Educaţiei Naționale. La Olimpiadă au participat 304 concurenţi din 81 de ţări.

Rareş Darius Buhai, elev în clasa a X-a la Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu” Bistriţa, multiplu medaliat internaţional, şi-a adăugat în palmares o nouă medalie de aur, la fel ca la precedenta ediţie.

Vlad Alexandru Gavrilă, elev în clasa a XII-a la Liceul Internaţional de Informatică din Capitală, laureat cu argint anul trecut, a cucerit de această dată medalia de aur.

Andrei Heidelbacher, elev în clasa a XI-a la Colegiul Naţional „C. D. Loga” din Timişoara, a primit o medalie de argint, iar Mihai Popa, elev în clasa a XII-a la Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti” din Craiova, a câştigat medalia de bronz.

Olimpiada Internaţională de Informatică, ediţia a XXV-a, s-a desfăşurat la Brisbane, în perioada 6-12 iulie, şi a reunit 304 de concurenţi din 81 de ţări.

sursa cotidianul.ro

comentarii

de Dimitriu Gabriela la 16 iulie 2013 - 16:22

Felicitari tuturor acestor tineri minunati!

Lasati un comentariu