Accident mortal la Drăgușeni

• publicat la: 26 mai 2013
Accident mortal la Drăgușeni

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au intervenit în cursul zilei de 25.05.2013, în jurul orei 10:20, în cazul unui accident de circulație produs în localitatea Drăgușeni, soldat cu moartea unei persoane.

            În urma cercetării la fața locului, polițiștii au stabilit că numitul P.D.D., de 46 de ani, din Turulung, conducând autoturismul pe DN1 în localitatea Drăgușeni, a accidentat-o  mortal pe P.T., de 57 ani, care circulând cu bicicleta în același sens nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcției prin viraj la stânga.

Conform procedurii, conducătorului i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea eventualei alcoolemii, cercetările continuând în cauză.

În cadrul unei acţiuni, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Carei l-au depistat pe urmăritul național Daniel I. N., de 17 ani, pe numele căruia a fost emis mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la 1 an și 8 luni de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie și furt calificat. Susnumitul a fost încarcerat la Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Satu Mare.

În cadrul unei acţiuni pe linia combaterii sustragerilor de carburant din Complexul CFR Satu Mare, poliţiştii  Biroului Județean Poliție Transporturi l-au depistat în jurul orelor 17:00 pe numitul U.N., angajat al Depoului de Locomotive Satu Mare în timp ce escalada gardul Depoului Satu Mare, având asupra sa cantitatea de 35 litri motorina, care era introdusă în trei recipiente din plastic. În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că motorina a fost sustrasă din locomotiva pe care acesta o deservea. În cauză se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, autorul fiind cercetat în stare de libertate.

În cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate un număr de 139 sancțiuni contravenționale în valoare de 14.650 RON, și au fost reținute 4 permise de conducere.

 De asemenea, s-a acționat în sistem integrat pe linia menținerii ordinii și liniștii publice, context în care au fost aplicate un număr de 62 sancțiuni contravenționale în valoare de 16.700 RON.

           

Lasati un comentariu