Adrian Ștef: Nu va faceți alte planuri pentru sfârșitul săptămânii ! Petrecem împreună Ziua Județului Satu Mare

• publicat la: 18 iunie 2013
Adrian Ștef: Nu va faceți alte planuri pentru sfârșitul săptămânii ! Petrecem împreună Ziua Județului Satu Mare

Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, îi invită pe toți sătmărenii să participe la manifestările dedicate Zilei Județului Satu Mare. Mesajul lui Adrian Ștef e foarte clar: “Nu va faceți alte planuri pentru sfârșitul săptămânii ! Petrecem împreună Ziua Județului Satu Mare!”

            Adrian Ștef le promite sătmărenilor că se vor simți foarte bine, din 21 până pe 24 iunie. “Vom avea ce face patru zile la rând, vor fi multe standuri în oraș, multe bunătăți culinare pe mese, concursuri deja tradiționale și concursul cel pe care îl aștept nerăbdător. Sunt chiar curios cât de buni sunt competitorii din concursul nostru județean de tăiat lemne. În plus e și un altfel de spectacol la care sunteți invitații mei”, a spus Adrian Ștef.

Ziua Județului va însemna și concerte ale unor mari artiști. Președintele Consiliului Județean Satu Mare a declarat că a primit pe blog și pe paginile de Facebook multe mesaje din partea sătmărenilor. “Aflu că va place Vama, Connect R, Horia Brenciu, sunteți la curent cu ultimele piese ale multor trupe de la noi. Vom avea parte de o atmosferă de spectacol precum în alte orașe mari ale țării. Pe scena de la Satu Mare vor urca trupe pe care le cunoașteți și de la noi din țară și din Ungaria. Vreau sa ne simțim excelent și vreau ca toată lumea să se regăsească măcar într-o anumită parte a programului pe care îl pregătim. Muncim la el in fiecare zi, nu e timp să lăsăm asta deoparte nici măcar pentru o clipă fiindcă totul trebuie sa iasă ca la carte. Pregătiri se fac și pentru Festivalurile Mămăligii și Pălincii, concurența e mare și aici. Săptămâna asta, la sfârșit, nu vă faceți alte planuri. Petrecem împreună Ziua Județului Satu Mare de vineri până luni!”, a spus Adrian Ștef.

 Precizăm că judetul Satu Mare este singurul judet din ţară care are de acum sărbătoarea Ziua Judeţului,la iniţiativa  presedintelui Consiliului Judetean Satu Mare,Adrian Ştef.Cu această ocazie,Sfântul Ioan Botezătorul va deveni protectorul judeţului,iar ceremonia de consfinţire va avea loc luni,a doua zi de Rusalii,după slujba de la Mănăstirea Scărişoara la care va participa PS Iustin Sigheteanul.

 

Biroul de presă

Lasati un comentariu