Variate infracţiuni depistate de poliţiştii careieni

• publicat la: 15 July 2013
Variate infracţiuni depistate de poliţiştii careieni

La data de 14.07.2013, în jurul orelor 03.00 lucrătorii Poliției mun. Carei au fost sesizați prin Aerviciul Apeluri de Urgență 112 despre faptul că o persoană de sex masculin care se află într-o discotecă din Carei are asupra sa un cuțit. Patrula mixtă de siguranță publică formată dintr-un polițist și un jandarm l-a identificat pe C. MĂDĂLIN de 19 ani din mun. Baia Mare ,care aflându-se sub influența băuturilor alcoolice a provocat scandal în incinta discotecii și cu un cuțit având a amenințat mai multe persoane .

  Autorul este cercetat în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunii de  port ilegal de armă albă.                    

La data de 14.2013, orele 13,00 am fost sesizați telefonic de către angajații unui supermarket din mun. Carei, despre faptul că o persoană a sustras de pe raft diferite produse alimentare, fără a achita prețul acestora la casa de marcat. Polițiștii sosiți la fața locului au  fost identificat autorea faptei, în persoana numitei A. DORINA, de 50 ani, din Carei.

  Prejudiciul a fost recuperat și predat părții vătămate. Susnumita este cercetata în stare de libertate pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.   

 ·          Polițiștii orașului Livada au fost sesizați telefonic, în data de 14.07.2013 in jurul orelor 13.00, de către o femeie care reclama faptul că a fost agresată de soțul acesteia. La fața locului s-a stabilit că P. Elena de 36 ani prezenta mai multe leziuni vizibile pe suprafața corpului in urma unui scandal spontan pe fondul geloziei soțului, fiind   transportată cu ambulanța la Spitalul Județean Satu Mare unde in urma invastigațiilor medicale efectuate s-a stabilit că leziunile suferite nu i-au pus viața in pericol fiind internată pentru supraveghere medicală.

            Bărbatul în vârstă de 41 ani, este cercetat în  stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe asupra soției și amenințare.

Ieri, 14.07.2013 în jurul  orelor 20.30 polițiștii careieni au fost sesizați telefonic despre faptul că la un magazin aflat în apropierea punctului de trecere a frontierei Urziceni a avut loc o tâlhărie.

             In jurul orei 20,20,  în timp ce gestionara, o femeie de 44 ani, se afla în serviciu, în magazin a intrat o persoană de sex masculin, având pe cap o pungă de nylon de culoare neagră iar în mână avea o țeavă metalică cu care a amenințat-o, solicitându-i să-i predea banii din seif. De frică gestionara s-a conformat solicitării și a predat banii din seif, aproximativ 9700 lei, după care autorul a ieșit din magazin, fără să o agreseze,  părăsind zona cu un autoturism de culoare închisă. La scurt timp, polițiștii din cadrul Secției 7  Poliție Rurală Carei au depistat autoturismul suspect, marca Ford Mondeo, trecând la urmărirea acestuia, iar în localitatea Moftinu Mare, conducătorul auto, din autoturismul urmărit, pe fondul vitezei excesive a derapat intrând în coliziune cu  un stâlp.

 Autorul a fost identificat de polițiști, în persoana numitului S. Florentin de 36 ani din Satu Mare,  fără ocupație și fără antecedente penale. Asupra sa  a fost găsită suma de bani sustrasă,  care a fost predată  persoanei vătămate.

 Susnumitul  este cercetat in stare de reținere, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie urmând ca în cursul zilei de azi să fie  prezentat Judecătoriei Carei cu propunere de arestare preventiva.

  In cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 77 sancţiuni contravenţionale în valoare de 5.700 lei.

În vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au aplicat 37 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 10.500 lei.

           

Lasati un comentariu