Concertul lui Virgil Ianțu se apropie de SOLD OUT

• publicat la: 22 mai 2014
Concertul lui Virgil Ianțu  se apropie de SOLD OUT
Virgil Ianţu alături de Bucharest Jazz Orchestra va susține, în premieră pe scena  Operei Naţionale Române din Cluj-Napoca un
 concert de 5 stele.

Concertul programat pentru data de luni 26 mai, este aproape Sold Out. Biletele din Zona VIP și Categoria B sunt epuizate în întregime, iar la Categoria A mai sunt  disponibile doar 20 de bilete. La Categoria C (balcon) mai sunt disponibile bilete  la pretul de 75 lei.

Biletele la categoriile disponibile mai pot fi achiziționate pâna luni, 26 mai, prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas,librăriile Cărturești), Polus Center, Iulius Mall și de la sediul Amprenta  Advertising, strada Octavian Goga nr 42 Cluj-Napoca.

Virgil Ianţu este cunoscut în faţa publicului datorită emisiunilor pe care le-a  moderat cu succes: “Vrei să fii miliardar?”, “Copiii spun lucruri trăznite”, “Te  crezi mai deştept?”, însă puţini sunt aceia care ştiu despre el că este absolvent al  Conservatorului şi că a facut parte din trupa “The Fifties” ca şi backing-vocal (solistul era Ştefan Bănică Jr.).

Concertul promoveaza albumul “Ieri şi Azi”, primul său material muzical din cariera solo, lansat dupa 14 ani în care a rămas devotat televiziunii. Colecţia de pieseromâneşti reorchestrate în stilul swing reprezintă o întoarcere în timp la melodii   care au marcat mai multe generaţii de fani ai muzicii.

„Acest album este o mică istorie a muzicii românești, o colecție care nu are un public țintă anume, este dedicat celor care iubesc muzica românească bună și poate fi ascultat și de către cei care preferă trupa Simplu, dar și de cei care ascultau  cu ani în urmă Aura Urziceanu sau Aurelian Andreescu” mărturiseşte Virgil Ianţu care  şi-a dedicat ultimii ani acestui proiect.

Lasati un comentariu