Propunerea UDMR pentru postul de vicepremier şi ministru al Culturii nu cunoaşte prea bine limba română: “Nu sunt bipedă!”

• publicat la: 18 iulie 2014
Propunerea UDMR pentru postul de vicepremier şi ministru al Culturii nu cunoaşte prea bine limba română: “Nu sunt bipedă!”

Dupa ce au vehiculat o serie de nume pentru postul de vicepremier si ministru al Culturii  din România, liderii UDMR au decis ca portofoliul lăsat liber de Kelemen Hunor să fie ocupat de senatorul Rozalia Biro, fost viceprimar al municipiului Oradea. Necunoscută publicului larg, senatorul Rozalia Biro a fost subiectul unei farse telefonice in urma cu câţiva ani, in 2010, când Daniel Buzdugan, realizatorul unei emisiuni la radio ZU, a pus-o in incurcătură pe fosta viceprimarită cu un simplu cuvânt: “biped”.

Desi prin “biped” se intelege orice fiintă care umblă in două picioare, viitorul vicepremier si ministru al Culturii a sustinut – necunoscând prea bine limba română – că “majoritatea copiilor bipezi din Oradea provin din alte localităţi si, mai mult, “că pe străzile din municipiu abia daca pot fi gasiti unul sau doi, pentru ca Politia Comunitara i-a ridicat pe mai toti”.

sursa expresmagazin.ro

comentarii

de emil la 19 iulie 2014 - 19:03

Ea știe cel mai bine!Dacă nu e bipedă, cum e, patrupedă?

de emil la 19 iulie 2014 - 19:09

Dacă rămâne așa, atunci la cultură, după veterinar urmează pacienta non bipedă, patrupeda. Nu e de mirare, doar rmdiszno și rmdszamar se încadrează la animale patrupede.

de ardeleanu la 19 iulie 2014 - 22:38

decat asa oameni la minister mai bine ieseau de la ” guvernare ” dar le place langa ciolan !

Lasati un comentariu