Klaus Iohannis, în mijlocul alegătorilor la Satu Mare

• publicat la: 2 October 2014
Klaus Iohannis, în mijlocul alegătorilor la Satu Mare
Candidatul ACL la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis, a fost  în vizită la Satu Mare.
Acesta s-a întâlni, joi, de la ora 14.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, cu membri ai partidelor PNL și PDL (care formează ACL), dar și cu simpatizanți ai acestui partid.
Acesta a participat la ora 14.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, la o dezbatere cu membrii de partid dar și cu simpatizanții și alegătorii. Klaus Werner Iohannis este un politician român de etnie germană, de meserie profesor de fizică.
Din anul 2000 este primar al municipiului Sibiu. A fost reales în 2004, 2008 și 2012, de fiecare dată din partea Forumului Democrat al Germanilor din România.
Din 28 iunie 2014 este președintele PNL și candidatul ACL  la alegerile prezidențiale din 2014. Președintele PNL și candidatul ACL la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis, și-a lansat in, 29 septembrie, la Parlament, programul „România lucrului bine făcut“. În programul prezidențial, Iohannis prezintă un program pentru viitorii zece ani și subliniază că se dorește a fi „un președinte care pune cetățeanul înaintea statului, un președinte echilibrat, mediator și integrator, dar ferm, un președinte model de comportament public, promotor și garant al statului de drept, coordonator al marilor orientări de politică externă și securitate“.
sursa jurnaluldesatumare.ro

Lasati un comentariu