Altercaţie pe strada Viilor

• publicat la: 6 martie 2015
Altercaţie pe strada Viilor

La data de 05 martie a.c., orele 18.43, poliţiştii de ordine publică careieni au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că o persoană ar fi fost agresată pe strada Viilor din Carei.   Din verificările efectuate la faţa locului a rezultat  că un bărbat în vârstă de 46 de ani, ar fi fost lovit cu palma la nivelul feţei, de către un coleg de muncă. Incidentul s-a produs pe fondul unor discuţii contradictorii care au degenerat.

Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Carei în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare.

Ieri, în jurul orelor 22.00, poliţiştii de ordine publică din Negreşti au fost sesizaţi de către un localnic despre faptul că ar fi fost agresat pe strada Tudor Vladimirescu. Oamenii legii s-au deplasat la faţa locului şi au stabilit că Grigore F. de 33 de ani, pe fondul unor neînţelegeri i-ar fi aplicat lui Dănuţ C., în vârstă de 24 de ani, mai multe lovituri cu pumnii la nivelul feţei. Persoana a fost transportată la unitatea medicală din localitate, pentru investigaţii medicale, însă în urma efectuării acestora s-a stabilit că  nu a este necesară rămânerea sub supraveghere medicală.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, persoanele fiind cercetate în stare de libertate.

În cadrul acţiunilor desfăşurate joi  pe raza municipiului şi a  judeţului Satu Mare  pentru reducerea riscului rutier  şi pentru prevenirea evenimentelor rutiere  au fost  aplicate    304  contravenţii  în valoare  29000  lei.

Lasati un comentariu