Ziua Porţilor deschise la Colegiul Tehnic “Iuliu Maniu”

• publicat la: 11 aprilie 2015
Ziua Porţilor  deschise la Colegiul Tehnic “Iuliu Maniu”

Joi, 9 aprilie 2015, porţile Colegiului Tehnic “Iuliu Maniu” au fost deschise tuturor celor care au dorit să cunoască această instituţie şi să participe la activităţile propuse de elevii  şi cadrele didactice din unitate. Gazdele, Micovschi Adrian, in calitate de director, si ing. Oprea Dorina, director adjunct, au asigurat o primire călduroasă a oaspeţilor veniţi de la şcolile generale din oraş şi din împrejurimi.

Elevii din cadrul Consiliului Şcolar al Elevilor i-au intâmpinat pe elevii claselor a VIII-a cu mici atenţii dulci şi le-au distribuit diverse materiale de promovare a unităţii de învăţământ şi a ofertei educaţionale. Cadrele didactice împreună cu elevii au desfăşurat  activiăţi dintre cele mai interesante şi diversificate, cum au fost: experimente în laboratorul de chimie, în laboratorul de biologie,cabinetul de fizică, activităţi in cabinetele tehnice  şi AEL, cabinetul de matematică, cabinetul de limba română, laboratorul alimentar, dar şi competiţii sportive desfăşurate în sala de sport a colegiului.

La ora 10.00, în curtea unităţii şi-au făcut prezenţa jandarmii careieni care au prezentat elevilor echipamentul din dotarea jandarmeriei, i-au invitat pe tineri să le studieze şi să discute pe seama acestora, stârnindu-le interesul şi curiozitatea.

Cu ocazia “Portilor deschise”, conducerea unităţii doreşte să popularizeze planul de şcolarizare pentru anul 2015-2016 a Colegiului Tehnic “Iuliu Maniu”, care cuprinde atât învăţământ  liceal şi profesional, cât şi şcoala postliceală şi de maiştri.

 

 

Lasati un comentariu