Poliţia ne informează….

• publicat la: 30 august 2015
Poliţia ne informează….

Poliţiştii Postului comunal Pişcolt l-au identificat pe SAMUEL P., de 47 ani, care în data de 23.08.2015, în jurul orei 19,00 a sustras porumb de pe parcela părţii vătămate ARPAD V, situată în extravilanul comunei Pişcolt, în zona numită „Vagot”, cauzând un prejudiciu de 200 lei. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Ca urmare a unei sesizări prin Sistemul Naţional de Urgenţă 112, poliţiştii Secţiei Rurale de Poliţie Carei au intervenit în localitatea Ghileşti, unde DUMITRU V., de 56 ani, aflat în stare avansată de ebrietate, şi-a agresat soţia,      MARIA V, de 47 ani, aplicându-i mai multe lovituri cu pumnul în zona capului şi pieptului, cauzându-i suferinţe fizice. Victima a fost transportată la Spitalul municipal Carei pentru investigaţii medicale. Cercetările în cauză continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.

Poliţiştii Secţiei Rurale de Poliţie Petreşti îi cercetează în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de loviri şi alte violenţe pe TAMAS P, de 20 ani şi GHEORGHE G., de 21 ani, deoarece în data de 29.08.2015, în jurul orei 02,45, în timp ce se aflau la un majorat în localitatea Sanislău l-au agresat pe LUCIAN S., de 19 ani.

În data de 30.08.2015, în jurul orei 02,00, Secţia Rurală de Poliţie Petreşti a fost sesizată că, în jurul orei 01,45, IOAN U, a pătruns în curtea locuinţei MARIA P., pe fondul procesului de divorţ, a ameninţat-o cu moartea şi a spart un geam, refuzând să părăsească imobilul. În cauză se efctuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu, distrugere şi ameninţare.

Poliţiştii Secţiei Rurale de Poliţie Tăşnad  au fost sesizaţi în data de 30.08.2015, în jurul orei 03,30 că în localitatea Supuru de Jos are loc un scandal. Patrula de siguranţă publică s-a deplasat la faţa locului stabilind că M.V., de 16 ani, pe fondul consumului de alcool a spart geamul uşii de acces în locuinţa numitului IOAN M., de 36 ani, pe care l-a ameninţat cu moartea deoarece acesta din urmă l-a lovit cu o bâtă peste corp şi l-a tăiat cu un briceag la mâna stângă cu puţin timp în urmă. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de loviri şi alte violenţe faţă de IOAN M şi pentru ameninţare şi distrugere faţă de M.V.

În data de 29.08.2015, în jurul orei 21,44, patrula de siguranţă publică din cadrul Secţiei Rurale de Poliţie Tăşnad a fost sesizată că în localitatea Supuru de Sus a avut loc o altercaţie. În urma verificărilor s-a stabilit că DUMITRU M., de 55 ani, i-a aplicat minorului A.V., de 10 ani o palmă peste cap, pe motiv că acesta i-ar fi adresat cuvinte vulgare. A intervenit tatăl copilului,  IOAN V, între cei doi  (DUMITRU M. şi IOAN V.) având loc o altercaţie.

În urma altercaţiei DUMITRU M. a fost transportat la Spitalul orăşenesc Tăşnad, în vederea acordării de îngrijiri medicale, fiind diagnosticat cu fractură nazală şi hematom suborbital stâng. A fost transportat la UPU Satu Mare în vederea efectuării de investigaţii suplimentare. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe.

Lasati un comentariu