Un consilier judeţean reclamă lucrări de asfaltare de proastă calitate

• publicat la: 21 octombrie 2015
Un consilier judeţean reclamă lucrări de asfaltare de proastă calitate

Marți, în cadrul unei conferințe de presă, consilierul Adrian Cozma a declarat că  lucrările recente de reabilitare de pe Drumul Careiului sunt un dezastru și deja asfaltul este peticit.

Cozma cere ca cineva din Primăria Satu Mare să îşi asume responsabilitatea pentru aceste lucrări de slabă calitate executate pe Drumul Careiului. Consilierul  afirmă  că „lucrările se fac în bătaie de joc, interesul fiind doar încasarea banilor. În joc sunt 3 milioane de euro”.

Consilierul județean susține că nu are nimic cu firma executantă ci  cu Primăria care, în opinia acestuia nu supraveghează lucrările. Acesta mai spune că dacă Primăria va recepționa lucrările de pe drumul Careiului, într-un an de zile drumul va ajunge la fel ca centura de ocolire Dorolț-Lazuri „care este aproape impracticabilă”.

De asemenea, Cozma a atacat și conducerea Consiliului Județean spunând că șefii județului participă la tot felul de târguri în străinătate dar  care „nu au niciun rezultat pentru cetățeni. Nu este normal ca zeci sau sute de mii de lei să se ducă pe deplasarea la asemenea târguri. Această conducere a administrației locale trebuie să plece de urgență, deoarece fac totul pentru partid și nimic pentru cetățeni”.

Lasati un comentariu