Fin şi naş corigenţi la matematică

• publicat la: 25 aprilie 2016
Fin şi naş corigenţi la matematică

Câte clase trebuie să ai ca să încurci  cifra de 1473 cu cea de 1500 ? Sau cât de obosit de număratul virgulelor din articolele apărute în Buletin de Carei să fie ochiul atât de vigilent doar cu  cei care deranjează liniştea unui candidat primar?

În goana după asigurarea unei imagini  cât mai atrăgătoare pentru nănaşul său candidat la alegerile locale din 5 iunie, opinia  unui  economist de profesie , trânteşte  cifra de 1500 care cică ar reprezenta numărul de semnături  depuse la Circumscripţia electorală locală. Doar că în realitate, lista cu semnături nu depăşeşte cifra de 1473 spun cei care au fost de faţă.

Tremurul mâinii care a scăpat verbul    „este ” , fără sens,  a încurcat şi  numărul semnatarilor  pentru susţinerea primarului datornic.

Ce nu face un fin pentru naşul său primar, renumit pentru datoria de miliarde de lei la buget şi pentru care are din 2008  reţinere pe salariul de primar? Că doar şi primarul Kovacs ce mai candidează pentru un nou mandat îşi minte cititorii pe pagina sa de socializare cu cifre ce nu corespund realităţii, acesta apreciind că 1473 este peste 1500….De la un dator cu acte în regulă, ce pretenţii mai poţi să ai?  Sau poate  să nu ştie  cine şi  câţi au semnat  pe listele pe care le-a depus?

Buletin de Carei

Lasati un comentariu