Lansare de carte Radu Ulmeanu

• publicat la: 10 mai 2016
Lansare de carte Radu Ulmeanu

Biblioteca Județeană Satu Mare găzduiește miercuri, 11 mai, cu începere de la ora 1400, în Sala de lectură „Gheorghe Bulgăr”, evenimentul de prezentare a romanului „Chermeza sinucigaților”, apărut sub semnătura autorului sătmărean Radu Ulmeanu.

Romanul va beneficia de expertiza prozatorului, poetului și eseistului Vasile Gogea, membru al Uniunii Scriitorilor din România, Filiala Cluj și a domnului Gabriel Cojocaru, directorul editurii clujene „Grinta”.

Criticul Ion Zubașcu a declarat despre roman: ”Chermeza sinucigașilor este unul dintre cele mai puternice romane împotriva comunismului și Securității, scris din perspectiva inocenței unui scriitor de la marginea țării care a participat la evenimentele din decembrie 1989 și, după 20 de ani de așteptări zadarnice, nu-i mai rămâne decât să depună mărturie curajoasă cu scrisul său valoros despre speranțele înșelate ale unei țări și ale unui popor întreg”.

Scriitorul Radu Ulmeanu și conducerea instituției gazdă îi invită pe toți sătmărenii la evenimentul de prezentare a unui volum de excepție.

Lasati un comentariu