Disperat, candidatul Kovacs susţinut de primarul Kovacs apelează la imaginea incoruptibilului şi integrului Ilie Ciută

• publicat la: 2 iunie 2016
Disperat, candidatul Kovacs susţinut de primarul Kovacs apelează la imaginea incoruptibilului şi integrului Ilie Ciută

După ce Eugen Kovacs candidat şi primar (cu reţinere pe salariu încă din 2008 pentru datoriile la buget)  sfidează un careian inginer constructor prin impunerea unei imagini false a Careiului în condiţiile în care încă avem  libertate de deplasare pentru a vizualiza  reala faţă a oraşului, acum  apelează la imaginea consilierului Ilie Ciută, singurul său contracandidat la alegerile locale pentru funcţia de primar.

http://www.buletindecarei.ro/2016/06/la-final-de-campanie-primarul-candidat-kovacs-recunoaste-calitatea-de-cariere-a-cartierelor-mihai-viteazu.html

Eugen sau Jeno Kovacs, duplicitar până în ultimul ceas, ce discriminează careienii în funcţie de etnia lor sau de apartenenţa la un grup  mai mult sau mai puţin favorit, a lansat pe pagina sa de Facebook adevărate acţiuni de sfidare a capacităţii de percepţie a unui inginer constructor careian, diriginte de şantier la Oradea, al cărui nepot a fost spitalizat în urma accidentului cauzat de calitatea proastă a lucrărilor la carosabilul careian.

În cadrul unei emisiuni televizate, primarul Kovacs care mai vrea un mandat, a caracterizat careienii ca fiind  creduli şi fraieri iar pe nepotul inginerului constructor l-a făcut…fetiţă, afirmaţie întărită de 3 ori!

https://vimeo.com/157670270

Acesta este primarul care mai vrea un mandat, primarul cu retinere pe salariu pentru datorii la buget.

Deranjat de cunoştinţele solide ale contracandidatului său Ilie Ciută, primarul spumegă de furie pe pagina de socializare arogându-şi merite ce aparţin altora.

Eugen Kovacs

18 ore ·

Aseară, la ITV, împreună cu alţi politicieni, domnul consilier Ilie Ciută, spre marea mea suprindere, a spus că trebuie făcute aceleaşi lucruri pe care le spun şi eu de opt ani, doar că eu le şi fac. El, în 16 ani de când este consilier local, a fost întotdeauna împotriva acestor teme şi proiecte. Ce s-a întâmplat? Abia acum consideră domnul consilier că este bine? Îl felicit. Mai bine în al doisprezecelea ceas decât niciodată!

În lipsă de orice act oficial care să demonstreze cele afirmate aşa cum procedează   Buletin de Carei   cu orice afirmaţie a sa, datornicul la bugetul de stat Eugen sau Jeno Kovacs  îşi mai adaugă şi calitatea de  Mincinos!

De ce nu are curajul primarul Kovacs să demonstreze că Ilie Ciută a fost împotriva vreunui proiect de dezvoltare a oraşului? Pentru că nu există aşa ceva iar Procesele Verbale ale şedinţelor de consiliu demonstrează minciunile sfruntate ale unui primar datornic la buget.

Disperat că pierde teren, că lucrările din oraş şi străzile  de pământ  arată dimensiunea dezastrului în care a adus Careiul, candidatul Kovacs se agaţă de liberalul Ilie Ciută pe care nu a avut şi nu are curajul să îl înfrunte în direct într-o dezbatere bărbătească, ochi în ochi.

Schelălăielile de pe paginile de socializare  specifice celor încolţiţi nu fac cinste unui primar dar poate pot caracteriza un datornic notoriu la bugetul de stat. Alegerea în fruntea UDMR Carei a unei persoane pline de datorii , cu reţinere pe salariu de primar  denotă lipsa acută de lideri de care suferă această organizaţie.

Pentru că viaţa merge înainte, până la remedierea problemelor acestei formaţiuni,  careieni au nevoie la Primărie de o persoană puternică, reprezentativă pentru oraş, care nu face diferenţe  între români şi maghiari şi nu acceptă împărţirea oraşului în perimetre etnice aşa cum a procedat Kovacs Eugen sau Jeno.

Se impune o adevărată schimbare de conducere  în administraţia locală  sufocată de clanul familiilor din grupul de interes al primarului şi viceprimarului.

A venit vremea ca şi careienii să simtă binefacerile  date de creşterea calităţii vieţii pentru toţi nu numai pentru cei din apropierea primarului. În locul gunoaielor atât de dragi administraţiei Kovacs , Ilie Ciută vrea Centru Sportiv.

Există vreun careian care să iubească mai mult gunoaiele decât un loc de relaxare pentru toti plătitorii de taxe şi impozite? Despre aceste lucruri să vorbim domnule primar cu datorii Kovacs şi nu despre  minciuni plătite din banii careienilor. Aveţi curajul să faceţi publică lista de cheltuieli pentru renovarea sediului UDMR  din banii primăriei  sau ne lăsaţi nouă această sarcină?

Aveţi curajul să faceţi publică averea de după 2008 a membrilor din familia dvs sau achiziţiile de cherestea  din primăria Carei care este orice numai o secţie de prelucrat mic mobilier nu…?

Ce plăcere aţi avut ca să trimiteţi perechile de tineri  ce vor să întemeieze o familie la Centru Social şi să nu acceptaţi ca Sala de Căsătorii să fie în sediul renovat al Primăriei Carei?

Buletin de Carei

Lasati un comentariu