La final de campanie primarul candidat Kovacs recunoaşte calitatea de cariere a cartierelor Mihai Viteazu

• publicat la: 1 iunie 2016
La final de campanie primarul candidat Kovacs recunoaşte calitatea de cariere a cartierelor Mihai Viteazu

Obosit de atâtea promisiuni deşarte, de încercarea de a ne convinge că ceea ce vedem este de fapt ceea ce vrea el să vedem, de atâtea scrisori mincinoase şi care atacă singurul său contracandidat la primăria Carei şi cerşesc de-a dreptul votul careienilor pentru încă un mandat, primarul datornic Kovacs recunoaşte pe pagina sa de socializare că Mihai Viteazu I şi II sunt nişte cariere cu finanţare europeană!

Afirmaţia primarului vine ca răspuns la un comentariu postat de un  inginer constructor careian, diriginte de şantier la Oradea,un profesionist în domeniu care trebuie să lucreze pentru alte primării pentru că el nu ştie să facă lucrări de mântuială.

Adrian Florin Andreica nu stiu cat e de pasnic,dar eu cand ma intorc acasa ,nu vad nici o dezvoltare,orasul arata groaznic,sub orice critica ori in ce parte mergi

Îmi place · Răspunde · 22 ore

Eugen Kovacs Daţi-mi voie să nu fiu de acord cu dumneavoastră. Careiul s-a dezvoltat în mod vizibil în ultimii ani, mai ales ca urmarea a finanţărilor de milioane de euro accesate din fondurile Uniunii Europene, prin Programul Operaţional Regional. Vă innvit să vă plimbaţi puţin prin centru şi prin carierele Mihai Viteazul I şi II, să vizitaţi parcul, castelul, teatrul, centrul social sau noul sediu al primăriei.

Îmi place · Răspunde · 6 ore

La invitaţia sa, am făcut şi noi o plimbare prin cartierele Mihai Viteazu I şi II,de unde vă prezentăm imagini proaspete….de după terminarea proiectelor europene de pavare a aleilor…

…am văzut intrarea Castelului renovat din fonduri europene  de multe milioane de euro,unde liftul încă nu este funcţional

Centrul Social în care funcţionează Sala de Căsătorii, Starea Civilă, Biroul Agricol, Spaţiul locativ, Biroul de patrimoniu şi   Registrul Comerţului iar pardoseala de pe coridoare este aceiaşi de peste 50 de ani deşi proiectul prevedea schimbarea acesteia! Cât ne mai minţiţi  domnule primar?

http://www.buletindecarei.ro/2015/10/buletin-de-carei-a-avut-dreptate-centrul-social-renovat-din-fonduri-europene-a-adapostit-nejustificat-servicii-ale-primariei-carei.html

http://www.buletindecarei.ro/2015/10/banul-public-careian-si-european-la-mana-unui-primar-cu-retinere-pe-salariu.html

De  ce  nu mergeţi la stadionul Victoria, singurul,  să vedeţi ce anume folosesc sportivii oaspeţi când au nevoi fiziologice????

http://www.buletindecarei.ro/2016/04/avem-un-stadion-si-un-viceprimar-fost-fotbalist-ce-facem-cu-ei.html

Plimbându-ne prin Carei şi apoi citind parascoveniile de pe paginile sale de socializare şi din presa aservită, ne  punem întrebarea dacă primarul nostru de acum a vizitat vreodată cartierele oraşului  sau a ridicat privirea în momentul când a intrat în Castel pentru concursul de istorie locală dedicat doar claselor maghiare, evident cu protocol inclus,  ca să observe tencuiala de la intrare?

Chiar nu v-aţi săturat să tot minţiţi careienii sau să îi păcăliţi cu afirmaţii ce pot fi uşor verificate la o simplă plimbare? Am citit şi Declaraţia de avere a ginerelui dvs angajat imediat după ce aţi preluat primăria şi am identificat  cine este proprietarul casei în care locuiţi. Nu credeţi că la vârsta dvs un bărbat cu familie ar trebui să aibă un alt statut şi nu de datornic cu acte ?

Careieni au nevoie de o persoană  responsabilă  la Primărie , care să cunoască întregul oraş, care să nu se teamă de a participa la dezbateri cu contracandidaţii săi, care să ţină un program de audienţe şi nu să converseze cu careienii doar pe Facebook şi să îi convingă că ceea ce văd nu este adevărat.

Careiul are nevoie de un primar care a construit măcar o casă la viaţa lui, care nu are datorii la buget şi care ţşie să păstreze o clădire din oraş nu să o dea în contul datoriilor  cum este cazul Băii Comunale. Un primar care îşi iubeşte oraşul  păstrează toată zestrea moştenită pentru oraş şi nu o împarte după bunul plac. un primar care se respectă , respectă toate categoriile de cetăţeni ce fac parte din comunitate şi nu ignoră tinerii şi copii şi nici nu pierde specialiştii. avem nevoie de o altă abordare şi o altă viziune pentru a putea  avansa şi a nu regresa în continuare.

Buletin de Carei

comentarii

de Horia Mărieș la 1 iunie 2016 - 21:44

„Eugen Kovacs Daţi-mi voie să nu fiu de acord cu dumneavoastră….”

Ăsta nu este comentariu de primás cum nu sunt eu popă. Este un comentariu de fin-sas.
Iar varianta in limbul magyar, dacă este și ea postata cumva, dar eu nu-mi pierd vremea ca să verific, mai mult ca sigur că este un comentariu căplenar. Dacă a (szék) asztalos primás știe ce este aia o tastaură qwerty, promit să mă fac popă, exact ca si candidatul independent la funcția de consilier local. Pardon. Ca să nu-l copiez, fiindcă n-ar fi gigea, promit să mă fac rabin.

de Nagykaroly. la 2 iunie 2016 - 10:26

Pe strada Calea lui Mihai Viteaul an fata la euro taxi cainii ataca pietonii si biciclistii an strada.Nimeni nu face nimic.Aloo politia locala!!!!

de pufi la 2 iunie 2016 - 17:53

Asociaţia Pufy e de vină pt. câini…

Lasati un comentariu