Şedinţă extraordinară pentru rectificare de buget

• publicat la: 19 septembrie 2016
Şedinţă extraordinară pentru rectificare de buget

Miercuri, 21 septembrie 2016, de la ora 10,00 , va avea loc la sediul primăriei Carei  o şedinţă extraordinară a Consiliului Local cu un singur punct pe ordinea de zi.

Consilierii au fost convocaţi pentru a aproba o nouă rectificare de buget prin care se vor aloca sume importante unor servicii, conform Referatului de Specialitate întocmit de contabilul şef Gindele Emese.

După intervenţia la obiect a consilierului Ciută la ultima şedinţă de CL din luna august, în referatul prezentat pentru şedinţa de miercuri sunt specificate  defalcat veniturile din impozite şi taxe pentru persoane fizice şi juridice.

http://www.buletindecarei.ro/2016/08/contabilitate-dubla-la-primaria-carei-peste-10-milioane-lei-diferenta-intre-declaratiile-pentru-ministerul-finantelor-si-cele-din-cl-consilierii-ridica-mana-fara-a-avea-habar-ce-voteaza.html

În urma rectificării din 21 septembrie 2016, cei mai mulţi bani, 250 mii lei,  merg la Protecţia mediului, compartimentul unde este angajat ginerele primarului  dar şi la Asistenţa socială şi Transporturi.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu