Colindătorii de la Colegiul Tehnic Iuliu Maniu Carei

• publicat la: 22 decembrie 2017
Colindătorii de la Colegiul Tehnic Iuliu Maniu Carei

Cu gândul la cei nevoiași, singuri și bolnavi, în data de 19 decembrie 2017, un grup de elevi însoțiți de doamnele profesoare: Tomai Viorica , Zota Lavinia, Heinrich Maria Kinga, Miclea Ramona Carla și Coșarcă Elena  s-au deplasat   la Centrul de îngrijire şi Asistenţă Socială “Alexandru”, unde au  colindat și au împărțit daruri.

A fost un spectacol interactiv,  elevii au ascultat cu răbdare momentul pregătit de doi tineri din acest centru de îngrijire ,  moment care  a emoționat până la lacrimi asistenţa.

Prin colindele lor au adus  un zâmbet pe fețele celor prezenți si le-au strecurat în suflet o picătură din magia sfântă a Crăciunului.

In aceeași zi, grupul de colindători a intrat și la casa de tip familial „ Speranța”, unde au colindat împreună cu copiii și le-au oferit daruri.

Elevii participanti la aceasta activitate au fost încântați și mulțumiți sufletește ca au reușit să aducă  o rază  de lumină în viața celor vârstnici și bolnavi dar  și a copiilor nevoiași.

Aflați în preajma Craciunului, elevii de la Colegiul Tehnic „ Iuliu Maniu”, îndrumați de doamnele profesoare Tomai Viorica și Zota Lavinia, îmbracați în straie tradiţionale de sărbătoare , au prezentat un concert de colinzi, joi , 21 decembrie 2017, de la ora 12,00.

Entuziasmul din sufletele și glasul lor au emoționat  participanţii de  pe coridorul de la intrarea în unitate .

La final colindatorii și cadrele didactice prezente la spectacol au cântat împreună  „La multi ani”, iar conducerea Colegiului Tehnic Iuliu Maniu, reprezentată prin domnul director prof. Micovschi Adrian, a mulțumit organizatorilor și colindătorilor și a transmis gândurile sale de bine tuturor celor prezenți. Toți colindătorii au fost răsplațiti cu mici daruri.

După concertul de colinzi, un grup de elevi însoțiți de doamnele profesoare Zota Lavinia și Coșarcă Elena, s-au deplasat la Centrul de zi al Fundației  Down Carei,  situat pe strada Horea nr.2, i-au colindat și le-au împărțit mici daruri.

Darurile oferite cu acest prilej au fost cumpărate din fondurile obținute în urma organizării Târgului de Crăciun, la care au contribuit, în mare măsură,  membrii Consiliului Elevilor,  doamna  profesoara  Zota Lavinia , prin activitățile cercului de pictură, precum și cadrele didactice.

 

Lasati un comentariu