Comasare confirmată.Buletin de Carei determină Primăria Carei să emită comunicate. Părinţii nu au niciun cuvânt de spus în privinţa comasării a 2 şcoli?

• publicat la: 11 decembrie 2017
Comasare confirmată.Buletin de Carei determină Primăria Carei să emită comunicate. Părinţii nu au niciun cuvânt de spus în privinţa comasării a 2 şcoli?

Se adevereşte încă o dată că Buletin de Carei informează corect cititorii  dar şi faptul că Primăria Carei emite comunicate oficiale  abia după semnalările noastre.

Pe pagina de Facebook a Primăriei Carei a apărut acum o oră un comunicat legat de ştirea oferită vineri 8 decembrie 2017 de Buletin de Carei.  Primarul Kovacs  şi-a reconsiderat atitudinea şi a înţeles că trebuie să accepte transparenţa şi să facă publice deciziile sale legate de  învăţământul careian.

http://www.buletindecarei.ro/2017/12/liceul-teoretic-carei-inghite-scoala-gimnaziala-nr-3.html

Subiectul comasărilor şcolilor careiene este un subiect delicat şi se impunea  cunoaşterea lui de către toţi  careienii. Comunicatul transmis este sec şi specifică faptul că ,,Aceste modificări a rețelei școlare au fost inițiate în baza consultării părților implicate: autoritatea publică, inspectoratul școlar județean, instituțiile de învățământ vizate, în beneficiul elevilor.,, 

Părinţii elevilor de ce lipsesc din această …ecuaţie care priveşte de fapt educaţia copiilor lor?

Prima încercare de comasare a şcolilor careiene în speţă a Liceului Teoretic cu Şcoala gimnazială nr.3 a avut loc în ianuarie 2013!

http://www.buletindecarei.ro/2013/01/liceul-teoretic-inghite-scoala-generala-nr-3.html

Citiţi ce se afirma la acea dată fără ca  Primăria să facă public atunci  acest fapt.

Care este raţiunea ca cele 2 şcoli care absorb cei mai mulţi elevi să fie comasate?

http://www.buletindecarei.ro/2017/09/liceul-teoretic-carei-si-scoala-gimnaziala-nr-1-absorb-cei-mai-multi-elevi.html

La Liceul Teoretic Carei este director prof. Zsido Sandor iar la Şcoala gimanzială nr.3 este director Cristian Guţ. După comasare sau absorbţie dacă preluăm termenul Primăriei Carei  va rămâne director cu siguranţă Zsido Sandor şi nu Cristian Guţ.

Buletin de Carei

comentarii

de Poet careian la 11 decembrie 2017 - 16:21

Comasare,comasare,cine castiga cu aceasta smecherie,favoarea cui ramane,drumuri renovate,scoli stricate,sa ramane elevi harnice,pentru un Carei city puternice.

de peter la 11 decembrie 2017 - 17:54

care poet nu stie sa scrie corect si isi bate gura pe ce nu cunoaste? te vagy jeno?

de Rossonero la 13 decembrie 2017 - 14:22

Buna ziua. Cu toata stima, ce e atat de rau in aceasta comasare ?

de vicuta la 13 decembrie 2017 - 14:48

buhne ziua dar nu inteleg ce este bine in aceste comasare? cele mai puternice scolile din oras sa se uneste intre ele insemneaza ca vrea sa scape de directorul roman. multumesc ca ati citit.

Lasati un comentariu