Poliţia Locală Carei ,,doarme,, în faţa monitoarelor

• publicat la: 1 iunie 2018
Poliţia Locală Carei ,,doarme,, în faţa monitoarelor

La  Dispeceratul Poliţiei Locale din subordinea Primăriei Carei se poate urmări tot ce se întâmplă în aria cuprinsă de camerele de supraveghere.  În caz că cineva este atent şi urmăreşte. Nu este cazul agenţilor care au fost în tura de după-masă în ziua de 31 mai 2018 şi 1 iunie 2018.

În data de 31 mai 2018, nişte copii au urcat pe blocurile de piatră din care este alcătuit Monumentul Ostaşului Român, monument reabilitat cu un efort financiar consistent.

Niciun agent de ordine nu a intervenit pentru a atrage atenţia celor care deteriorează astfel monumentul de for public deşi există camere de supraveghere care oferă la dispeceratul Poliţiei Locale imagini clare.

În data de 1 iunie 2018, la grupul statuar Otilia Marchiş – Ady Endre copii nesupravegheaţi aruncau cu pietre şi  nici  de această dată niciun agent de ordine publică nu a intervenit.

Poate avem camere cu preluare selectivă de imagini şi noi nu ştim de performanţele lor. Sau poate că agenţii de ordine nu mai fac faţă…sau or fi orientate în cu totul altă parte camerele de surpaveghere.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu