Consilierul primarului răbufneşte şi trece la …promisiuni solemne

• publicat la: 14 ianuarie 2019
Consilierul primarului răbufneşte şi trece la …promisiuni solemne

La patru zile de la apariţia articolului în care atrăgeam atenţia despre  ocupaţia unora dintre angajaţii Primăriei Carei în timpul programului, unul dintre cei vizaţi a umplut grupurile  sociale de comunicare  cu comentariul de mai sus.

Acesta era materialul apărut în data de 10 ianuarie 2019.

http://www.buletindecarei.ro/2019/01/rusine-un-consilier-al-primarului-kovacs-posteaza-pe-facebook-in-timpul-programului.html

Ce dovadă mai bună că totul se face cu ştiinţa conducerii Primăriei Carei din moment ce aceasta nu ia nicio măsură şi tolerează în continuare astfel de activităţi  în beneficiu personal dar plătite din banul public…..pentru că şi astăzi, 14 ianuarie 2019, unul dintre angajaţii Primăriei Carei posta în timpul când era în timpul programului pe pagina sa personală de Facebook….

Poate omul are nevoie de trafic iar conducerea Primăriei Carei are nevoie de  pagina lui din moment ce acceptă ca acesta să posteze pe Facebook în timpul programului. Şi nu vorbim doar despre o zi ci despre fiecare zi domnule primar Kovacs, potrivit capturilor.

Deranjat de faptul că am semnalat acest aspect, fostul trâmbiţaş, acum ruşinat de emblema cu piciul cu trâmbiţa, trece la …promisiuni solemne postate la…comentarii. Acesta este cel care era directorul unuia dintre cele mai importante cotidiene judeţene.

În loc să facă dovada competenţei sale profesionale în meseria pentru care a urmat cursurile învăţământului superior ajunge să se ocupe doar de întreţinerea imaginii naşului său chiar dacă aceasta presupune denigrarea  persoanelor integre şi cu spirit civic.

Nu am citit nimic în materialele sale despre Bilanţul de venituri şi cheltuieli de la Spitalul Municipal Carei discutat la şedinţa la care a luat parte sau despre statutul Asociaţiei Equus depus la şedinţa în care primarul, membru fondator al asociaţiei, cerea scutirea lor de impozit şi nici despre unde s-au evaporat  cei 40% din valoarea plătită pentru Marea Asfaltare pentru că nu corespunde suprafaţa menţionată cu suma totală. diferenţa este de 40% pentru cei care ştiu să facă calcule matematice nu doar politice.

http://www.buletindecarei.ro/2017/12/corigent-la-matematica-sau-spagar-eminent-din-datele-oficiale-prezentate-de-primaria-carei-despre-asfaltarea-drumurilor.html

Ne-am fi aşteptat din partea primarului Kovacs să angajeze un specialist în economie ca şi consilier personal la câte probleme are pe acest segment dar se pare că imaginea sa personală este mult deasupra interesului pentru comunitatea careiană.

Aşa că nu ne mai mirăm că tolerează consilierului său plătit din bani publici postări pe pagina de Facebook în timpul programului deşi în fişa postului nu sunt specificate astfel de activităţi.

Băiete, când acuzi pe cineva de denigrare pune şi tu ceva…,,docoment,,  acolo ca să se vadă care e denigrarea şi care e realitatea de care vă este aşa de frică să ajungă sub ochii cititorilor.  Ca fost angajat în presa judeţeană de elită nu  ai rămas chiar cu nimic …?

Ai postat răspunsul Poliţiei Locale din Satu Mare care confirmă implicarea Primăriei Satu Mare în ridicarea troiţei româneşti pentru care ne-ai acuzat de Fake news?  Păi e frumos să induci în eroare opinia publică? Praful s-a ales şi de alte promisiuni alte tale de genul ,, pentru ultima oară,, aşa că nu mai fabula şi nu mai desconsidera cititorii oferindu-le materiale pe care nu le poţi argumenta sau dovedi cu acte oficiale.

Pentru cei neinformaţi, consilierul personal al primarului Kovacs foloseşte imagini ale clădirii Primăriei fără însemnele naţionale, fără stema României şi fără plăcile oficiale cu tricolor.

Daniela Ciută

Retrospectiva denigrărilor de ziua lui Mihai Eminescu

http://www.buletindecarei.ro/2018/01/noi-l-am-sarbatorit-pe-mihai-eminescu-iar-consilierul-primarului-ne-denigra.html

 

Lasati un comentariu