Întrebarea ANULUI! Unde au dispărut banii plătiți de comercianții din Piața Carei pentru apa curentă?

• publicat la: 21 ianuarie 2019
Întrebarea ANULUI! Unde au dispărut banii plătiți de comercianții din Piața Carei pentru apa curentă?

Fiecare comerciant din Piața Agroalimentară Carei are plățile la zi în ce privește apa curentă  dar toți au fost debranșați de operatorul de apă APASERV.

Dacă fiecare comerciant a plătit lunar apa consumată….UNDE au ajuns banii din moment ce la APASERV apare  ca neplătit serviciul de furnizare al apei?

Aprozarele, HALA de LACTATE, magazinele de pâine și plăcintăriile nu au apă curentă ….Așteptăm o epidemie ca să se ia măsuri?

Nici Protecția consumatorului și nici Direcția de Sănătate Publică nu au călcat prin piața careiană  pentru a constata la fața locului cum vin comercianții cu apă în flacoane de acasă ca să se poată spăla pe mâini deși AU PLĂTIT pentru furnizare apă curentă! Cine va avea curajul să dea de urma banilor?

Buletin de Carei

P.S.

Piața agroalimentară Carei este constituită ca SRL cu unic acționar Consiliul Local.

SC Piețe Parcări SRL Carei care  a fost înregistrată şi la Oficiul Registrului Comertului în 25  septembrie 2014 si la Judecătorie  cu data de  9 octombrie 2014, FĂRĂ a avea aprobat STATUTUL.

Drept dovadă, Proiectul  de hotărâre privind aprobarea Statutului societăţii,, PIEŢE PARCĂRI,, S.R.L.  a intrat pe Ordinea de zi a şedinţei CL din 29 aprilie 2015.  Legea este călcată în picioare în Republica de la Carei cu bună știință fără ca organele abilitate la respectarea legii să își facă datoria!

Lasati un comentariu