Poliția Municipală Carei tergiversează cercetarea dosarului privind amenințarea cu moartea din 12 februarie?

• publicat la: 5 martie 2020
Poliția Municipală Carei tergiversează cercetarea dosarului privind amenințarea cu moartea din 12 februarie?

La data de 12 februarie 2020 a apărut o pagină de Facebook ,,Morte sotilor Ciuta,,. De pe această pagină au fost postate comentarii la fel de amenințătoare. Am semnalat acest fapt, în scris, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei la data de 13 februarie 2020. Dosarul a fost trimis spre instrumentare la Poliția  Municipală Carei. De atunci, liniște totală.

Astăzi, am dat un telefon la comandantul Poliției Municipale Carei care mi-a spus că se va interesa de caz ( sîc!)  dar că mulți agenți sunt în concediu …,,că doar  și noi avem dreptul la concediu,,. La 20 de minute după  convorbirea telefonică am fost sunată de către agentul de poliție  Buzaș care m-a invitat mâine la o discuție referitoare dosarul cu amenințarea. Am întrebat dacă a revenit din concediu dar  mi s-a spus că…,, nu am fost în concediu în acest an,,.

Fără comentarii!

Între timp, la Carei  apare o pagină numită  Politia Romaniei cu  sediul pe strada  Viilor, peste drum de cimitirul reformat, ce oferă servicii funerare și unde  apar hărțuiri și denigrări ale celor amenințați.

http://www.buletindecarei.ro/2020/03/politia-romaniei-de-la-carei-din-umbra-va-veghez-cu-pistole-va-vanez.html

Daniela CIUTĂ

Lasati un comentariu