Finanțare pentru Spitalul suport Covid Carei

• publicat la: 23 iulie 2020
Finanțare pentru Spitalul suport Covid Carei

În timp ce Primăria Carei anunță noi fonduri ce vor fi alocate Spitalului Municipal, unele asistente medicale  se plâng că primesc o singură pereche de mănuși de unică folosință pe zi. Solicitările lor din cadrul ședințelor de la spital sunt luate în derizoriu de conducere …,,vreți și bani în plus la salar și mănuși mai multe….,,. Echipamente de protecție au fost achiziționate pentru personalul sanitar atât din bugetul local  dar provin și din numeroasele și importantele donații.

,,Municipiul Carei va primi o finanțare de 2,3 milioane lei, din fonduri europene, pentru proiectul intitulat ”Creșterea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 în municipiul Carei”. Contractul de finanțare a fost semnat la începutul săptămânii de către ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, alături de alte nouă asemenea contracte. Proiectele sunt finanțate în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare, prin intermediul apelului „Consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19”, în valoare de 350 milioane euro,,.

Poate din noua finanțare se vor aloca fonduri și pentru acreditarea laboratorului de analize de la spitalul municipal. aparatul pentru testare Covid 19 achiziționat din banii careienilor a fost donat de către Primăria Carei Spitalului județean Satu Mare.

Buletin de Carei

comentarii

de careian la 29 septembrie 2020 - 15:00

Pana in prezent,nici o asistenta nu a primit stimulentul promis.

Lasati un comentariu