Duhoarea de la Carei a ajuns în cabinetele șefilor de la județ în preajma campaniei electorale

• publicat la: 11 august 2020
Duhoarea de la Carei a ajuns în cabinetele șefilor de la județ în preajma campaniei electorale

Alegerile locale din acest an se pare că vor fi cu noroc  pentru careieni. Nu se știe dacă vom avea norocul să scăpăm de un primar evazionist cu acte  în regulă și datorii uriașe la buget  și care și-a angajat pe banii careienilor o trupă de proagandiști de tip bolșevic la Primăria Carei  dar măcar se ia în discuție posibilitatea de a se descoperi și anihila sursa DUHORII ce ne sufocă noapte de noapte de peste UN AN de zile.

Redacția Buletin de Carei, la numeroasele semnalări ale careienilor, a depus o sesizare  în cursul anului trecut la Garda de Mediu iar ulterior a început, timid e drept, să ia atitudine și primarul evazionist.

Problema a depășit capacitățile sale manageriale așa că duhoarea persistă și în acest an în Carei. Cum subiectul e de notorietate în Carei,  unii candidați pentru alegerile locale din acest an s-au gândit să îl exploateze ca  și politicieni dacă din postura de funcționari publici nu au făcut-o.

Potrivit unei postări de pe pagina politicianului Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu-Mare, aflăm că în cursul dimineții acesta a avut o întrevedere cu Prefectul județului, Radu Bud, pe tema mirosului pestilențial ce domnește în voie peste  municipiul Carei de peste UN AN de zile.

Se pare că întrevederea a fost una mai de taină din moment ce nu făcut obiectul unui comunicat oficial având în vedere că discutau cele două persoane ce asigură conducerea județului Satu Mare iar discuția avea loc în incinta instituției prefectului. Pe niciuna dintre paginile oficiale ale celor două instituții reprezentative pentru județul Satu-Mare nu apare  nicio referire la discuția menționată de Pataki Csaba pe pagina sa, de dimineață.

,,Am convocat o discuție între părțile implicate care pot pune capăt acestei situații,,! Adică se poate pune capăt situației și ați așteptat UN An de zile fără ca să luați măsuri pentru restabilirea confortului populației din Carei?

.

Pentru voi totul se reduce doar la posibilitatea de a obține voturi în prag de alegeri chiar cu riscul de a lăsa un oraș întreg în duhoare mai mult de UN AN de zile?

Pataki Csaba vrea voturi de la careieni dar uită că în calitate de președinte de Consiliu Județean a tratat discriminatoriu careienii și nu a dat curs  invitațiilor asociațiilor românești iar la Gala sportului careian a venit cu temele total nefăcute și a omis să felicite antrenorii de atletism premiați de chiar Federația Națională de Atletism. E drept că erau români dar tot  careieni sunt.

Nu am uitat. Știm că primarul din Carei nu e capabil să rezolve singur problema mirosului pestilențial dar ajutorul conducerii județului Satu Mare în acest caz nu este  un favor ci o datorie față de locuitorii județului, careienii în acest caz.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu