Ești român și iei atitudine? Spionaj în cel mai pur stil bolșevic

• publicat la: 15 octombrie 2020
Ești român și iei atitudine? Spionaj în cel mai pur stil bolșevic

Nu doar la Carei mai sunt  încă în vigoare practicile bolșevice. Că doar avem foști comuniști cu acte în regulă ce taie  și spânzură pentru a se menține la putere. Avocatul Gheorghe Piperea demonstrează că polițiștii au primit ordin de a urmări potențialii participanți de la pelerinajul de Sfânta Parascheva de la Iași.

Acțiunea poliției îi vizează pe cei care „provoacă scandal la orice manifestare din țară”: Iulian Capsali, Dan Chitic, Oana Lovin, Iosefina Pascal etc. Circulară internă, prin care erau dați în urmărire generală mașinile celor enumerați, a fost emisă se pare de către Bogdan Despescu, chestorul șef al Poliției.

Ăsta e caz urgent de CEDO. Statul român trebuie să dea urgent socoteală pentru că își spionează în cel mai pur stil bolșevic cetățenii. Milițienii lui Vela au luat-o razna. Au dat în urmărire potențialii participanți la pelerinajul de la Iași, de Sfânta Parascheva.Zici că suntem în scenariul din Minority report, unde departamentul Precrime te băga la zdup pentru că niște precogi (trei copii cu capacități profetice, ținuți în transă) profețeau că vei deveni infractor. Iar Vela, cică, e cu ochii pe interlopi…”, a scris Gheorghe Piperea pe Facebook.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu