Angajați din Primăria Carei care nu își publică Declarațiile de Avere și Interese

• publicat la: 14 ianuarie 2021
Angajați din Primăria Carei care nu își publică Declarațiile de Avere și Interese

Pe  pagina oficială a UATM Satu Mare apar postate Declarațiile de Avere ale celor doi consilieri ai primarului Kereskeny. La Primăria Carei apar Declarațiile de Avere ale angajaților din aparatul primarului doar din anul 2015, după semnalările Buletin de Carei dar cele ale consilierilor angajați de primar  la cabinetul său nu au apărut deloc nici până la această dată.  Cei doi consilieri ai primarului au ascuns mereu de ochii lumii Declarațiile de Avere  și interese. Szasz Lorand a fost angajat din data de 13 octombrie 2017  de nașul său primar după ce a rămas fără loc  de muncă.  Megyeri Tamas Robert a fost angajat în 2015 ca  și consilier ce avea studii medii. Megyeri a ajuns primar la Căpleni în 27 septembrie 2020 fără ca să își publice Declarația de Avere și interese din perioada cât a fost angajat la cabinetul primarului careian și plătit de la bugetul local.

Szasz a fost angajat la Primăria Carei de către primarul Kovacs, nașul său, pentru a sesiza aspectele critice din mass media și pentru asigurarea  și fundamentarea complexă a deciziilor de conducere în condițiile  în care a fost angajat fără a i se solicita competențe manageriale.

Lipsește și Declarația de Avere din 2017 a ginerelui primarului, Giurgiu Kovacs Christian, angajat  la primăria Carei imediat după instalarea sa din 2008.

La Primăria Satu Mare apar Declarațiile de Avere ale angajaților începând din anul 2005. Chiar și ale celor doi consilieri ai primarului în funcție.

Nici noii consilieri intrați în CL Carei nu au postate Declarațiile de Avere deși aveau  obligația să le depună în termen de 30 de zile de la data alegerii în funcție.

Administrația  locală careiană cu conducere exclusiv UDMR nu vrea să facă cunoscute Declarațiile de Avere ale anumitor  angajați se pare favorizați la fel cum nu vrea să facă cunoscute nici CV urile primarului Kovacs și ale viceprimarului Keizer Ludovic.

Nici măcar linșajul mediatic prestat pe bani publici la adresa noastră nu poate ascunde faptul că lipsesc Declarațiile de Avere ale apropiaților primarului și viceprimarului precum și CV urile acestora din urmă.

Buletin de Carei

https://www.buletindecarei.ro/2015/06/buletin-de-carei-devine-garantul-repectarii-legii-in-primaria-carei-in-premiera-apar-declaratiile-de-avere-ale-aparatului-de-specialitate-al-primarului.html

 

comentarii

de Timoc Titel la 15 ianuarie 2021 - 15:53

Eu mi-am depus declarația de avere în termenul legal, nu știu de ce nu sunt publicate pe site-ul primăriei!

de Buletin de Carei la 15 ianuarie 2021 - 16:01

Multumim pentru precizare. Ne confirma faptul ca se platesc salarii unor angajati pentru cu totul alte sarcini decat cele in folosul comunitatii.

Lasati un comentariu