Găina și Szasz Lorand

• publicat la: 24 martie 2021
Găina și Szasz Lorand

Nici glumele  nu îi plac obsedatului de porecle angajat la Primăria Carei. Sau poate nu le înțelege.

Niște români inventivi au creat chiar o pagină de Facebook, unde postează glume cu și despre coronavirus. Nu e pentru cei care nu stăpânesc foarte bine limba română și nici nu au capacitatea de a  o învăța.

Coronavirusul este un subiect serios care afectează aproape toată planeta. Dincolo de măsurile pentru prevenirea răspândirii acestui virus lansate de autorități, românii, dar și alți europeni, au invadat spațiul online cu glume și ironii, în special despre panica generalizată.

În situații grele, românul a făcut mereu haz de necaz. E drept că glumele sunt apanajul oamenilor inteligenți deci nu e cazul să avem așteptări de la acest personaj care semnalează mereu limitele sale.

Obsedatul de porecle (gest specific celor de nivel preșcolar  și gimnazial)  angajat ca  și informator la cabinetul primarului despre aspectele critice din presă, nu stăpânește nici limba română așa cum nu a reușit să demonstreze nimic nici în meseria pentru care s-a pregătit.

Blogul Opinie de Carei confirmă că rămâne pe mai departe sursa de manipulare  și dezinformare din Carei, nemaipunând la socoteală sfidarea cititorilor.

Cât de limitat și prost  informat poți să fii ca să nu știi că societatea care deține Buletin de Carei are un singur acționar, are un domeniu propriu și adresă de redacție?

Aviz cititorilor de știri nedocumentate.

…………………

Pentru unii e chiar indicat să stea mereu în casă.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu