Om de afaceri ucis la Arad în atentat cu bombă. La Carei un procuror afirmă că amenințarea cu moartea a unei familii de oameni de afaceri e ceva natural

• publicat la: 29 mai 2021
Om de afaceri ucis la Arad în atentat cu bombă. La Carei un procuror afirmă că amenințarea cu moartea a unei familii de oameni de afaceri e ceva natural
Într-o țară în care poliția vânează patronii de terase iar procurorii careieni spun că amenințare cu moartea direct pe Facebook a unei familii este ceva natural nu e de neimaginat un atentat cu bombă de genul celui petrecut azi dimineață la Arad.
O maşină a explodat sâmbătă dimineaţă în cartierul Aurel Vlaicu din municipiul Arad. În maşină se afla o persoană, care a decedat, anunta reporteris.ro.

Este vorba despre un cunoscut om de afaceri local, Ioan Crişan (66 de ani), au declarat, pentru Agerpres, surse din rândul anchetatorilor.

Maşina, un autoturism marca Mercedes, a explodat imediat după ce s-a pus în mişcare. Explozia puternică a avariat mai multe autoturisme aflate în parcare.

„În această dimineaţă în jurul orei 7, am fost sesizaţi prin apel 112, despre faptul că în parcarea unui supermarket din municipiul Arad s-a produs o explozie la un autoturism”, au transmis, sâmbătă, reprezentanţii Poliţiei Judeţene Arad.

Acolo au ajuns poliţişti şi un echipaj de pompierii, care au constatat că este vorba de despre un autoturism incendiat, iar în interior se afla un bărbat decedat.

O echipă de anchetatori de la Bucureşti a plecat spre Arad, cu un elicopter, pentru a prelua cercetările în acest caz.

Tot  pe granița de vest, mai exact la Carei, pe data de 12 februarie 2020, apare  o pagină de Facebook ,, Morte Soților Ciuta,,. Poliția Municipală Carei nu dorește  să investigheze cine este autorul acestei pagini iar procurorul care a redactat decizia de clasare a sesizării depuse de cei amenințați spune că e ceva natural ca o persoană publică,om de afaceri, cu vizibilitate media să fie amenințat.

 „Pozitia de persoana care se bucura de vizibilitate media este expusa unor astfel de acte si conduite in chip natural”.

Familia Ciută deține la Carei de 30 de ani o societate de producție de produse abrazive care le asigură independența financiară și deci si posibilitatea de a organiza activități culturale românești. După apariția  în anul 2005 a publicației Buletin de Carei, aceștia au fost supuși mereu amenințărilor mai mult sau mai puțin voalate și care au culminat cu amenințarea directă cu moartea în 12 februarie 2020. Ceea ce se putea rezolva în 24 de ore nu s-a rezolvat nici după mai mult de 1 an fapt ce confirmă că de fapt nu se dorește identificarea autorului sau poate se cunoaște  dar se protejează acest autor.

https://www.buletindecarei.ro/2021/04/lumea-justitiei-ajunge-si-la-carei.html

 

 

Lasati un comentariu