Ziua Drapelului Național se va marca în avans la Carei

• publicat la: 23 iunie 2021
Ziua Drapelului Național se va marca în avans  la Carei

Direcția de Cultură a Municipiului Carei anunță că se va marca Ziua Drapelului Național, vineri, 25 iunie 2021, de la ora 9.30, printr-un un moment solemn la Monumentului Ostașului Român din municipiul Carei și printr-o expoziție de fotografie: ”Drapelul național, de la începuturi până azi”, care va putea fi  vizionată la intrarea principală în Parcul Castelului Károlyi.

Anunțul privind Ziua Drapelului Național nu este postat pe pagina Primăriei Carei așa cum nu a fost postat nici cel despre comemorarea lui Mihai Eminescu și nici nu este bilingv  așa cum sunt cele ale activităților de la secția maghiară. Pentru cetățenii români de alte etnii nu este Ziua Drapelului Național?  Menționăm că din conducerea Primăriei Carei nu face parte niciun român. Nimeni din conducerea Primăriei Carei nu a participat în ultimii ani la marcarea Zilei Drapelului Național.

Primăria Carei a ieșit  în evidență la Ziua Eroilor prin faptul că primarul evazionist Kovacs a participat la manifestarea organizată de MApN prin Prefectura Satu Mare și nu a depus nicio coroană de flori pe care să apară înscris numele organizației guvernamentale Primăria Carei la fel cum nu au depus coroane nici Instituția Prefectului și nici Consiliul județean Satu Mare.

Buletin de Carei

 

comentarii

Raspunsuri

Lasati un comentariu