Execuții bugetare ținute la secret de către Primăria Carei ca să nu vadă careienii pe ce sunt cheltuiți banii lor

• publicat la: 30 octombrie 2023
Execuții bugetare ținute la secret de către Primăria Carei ca să nu vadă careienii pe ce sunt cheltuiți banii lor

Guvernul Ciolacu este tropotit în picioare la Carei de către administrația Kovacs-Keizer. Guvernul Ciolacu nu este capabil să apere contribuabilii careieni de cuplul udemerist Kovacs-Keizer care refuză să facă publice până și Achizițiile Publice darmite niște execuții bugetare.

Așa cum am prevăzut, subiectul Piața agroalimentară Carei este subiect tabu. Proiectul privind execuția bugetară a SC Piețe-Parcări SRL, unde CL este acționar, a trecut azi pe repede înainte la ședința CL.

De fapt, la ședința din 30 octombrie 2023 nu a deschis gura niciun consilier înafara președintelui de ședință, Merca Ioan de la UDMR.

Acesta a reușit să citească în 5 minute toate cele 10 proiecte de hotărâre, să consulte comisiile de specialitate și apoi să le supună la vot. Jocurile au fost făcute înainte de începerea ședinței când primarul udemerist s-a înțeles cu cei doi șefi de filiale de partid PSD și PNL.

Ședința a avut loc în Sala Festivă care e și sală de căsătorii pentru că nu există nicio altă sală alocată pentru ședințele Consiliului Local. Nici  de această dată nu a existat sonorizare.

Proiectul 11 de pe Ordinea de Zi a fost retras de primarul evazionist la începutul ședinței. Departamentul de informare  și comunicare nu a avut nici de această dată reprezentant la ședință, nu semnează comunicate sau alte  informări așa că se plătesc degeaba salariile celor două angajate. Doar consilierii personali ai primarului au fost în Sala Festivă fapt ce confirmă intențiile  pentru care au fost angajați adică nu are nevoie de consiliere de specialitate ci doar de linșaj mediatic împotriva celor care îi pot aduce prejudicii de imagine. Pentru conformitate, nici primarul și nici consilierii săi personali nu au nicio realizare pe plan profesional.

Pe pagina primăriei Carei nu a apărut ulterior nicio mențiune despre proiectele pentru care nu se vrea informare publică.

Nimic despre proiectul rectificării bugetare la CSM Victoria, la Spital sau la Fundația de promovare a turismului cultural, NIMIC despre execuția bugetară la Piața agroalimentară unde a existat o deturnare de fonduri pe care prim procurorul de la Parchetul Carei nu vrea să o cerceteze.

Tot  pentru conformitate precizăm că societatea Carei Trans Bus funcționează pe hârtie de peste 3 ani de zile dar încă nu circulă niciun autobus pentru transport în comun.

Ședințele Consiliului Local Carei demonstrează că politicienii careieni  nu sunt deloc interesați de comunitatea locală decât în măsura în care pot scoate anumite beneficii în folosul lor atât  în plan politic cât și personal. Alianța UDMR-PSD-PNL funcționează la Carei fără sincope sub conducerea cuplului de pensionari Kovacs-Keizer.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu