Incompetență! Apa băltește pe o trecere de pietoni din Carei recent reabilitată

• publicat la: 6 decembrie 2021
Incompetență! Apa băltește  pe o trecere de pietoni din Carei recent reabilitată

Așa arată o trecere de pietoni în Carei de pe o arteră principală recent reabilitată! Inspectoratul de Stat în construcții a uitat cum se ajunge la Carei? Sau la primăria cu conducere exclusiv UDMR au interzis la verificări?

Pe artera principală calea Mihai Viteazul din municipiul Carei, foarte recent reabilitată, apa băltește pe trecerea de pietoni de lângă sensul giratoriu. Lucrările la  artera de circulație amintită fac parte din Proiectul ”Reducerea emisiilor de carbon în municipiul Carei pe baza măsurilor propuse în Planul de mobilitate Urbană Durabilă”, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 în valoare de 45,25 milioane lei.

Frumoși bani pentru lucrările de proastă calitate din Carei! Cine cu cine  împarte banii pentru astfel de lucrări în bătaie de joc? Mai ales că în luna august 2020 au fost introduse țevi pentru scurgerea pluvială tot după semnalările Buletin de Carei.

Așa e când competența e ultimul criteriu după care alegi firmele cu care faci lucrările în oraș. Demult era adus în discuție ,,Dorel,, dacă era vorba de  o firmă de-a noastră.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu