Vrem anunțarea ședințelor de Consiliu Local pe site-ul Primăriei Carei. În atenția Prefectului județului Satu Mare numit cu avizul serviciilor

• publicat la: 14 februarie 2022
Vrem anunțarea ședințelor de Consiliu Local pe site-ul Primăriei Carei. În atenția Prefectului județului Satu Mare numit cu avizul serviciilor

Ca de obicei, lipsește din Monitorul Oficial Local de pe site-ul Primăriei Carei, anunțul privind  Ordinea de Zi a ședinței anunțate pentru data de 14 februarie 2022 și evident și Proiectele de hotărâre supuse dezbaterii.

Conducerea exclusiv UDMR a Primăriei Carei se bazează pe sprijinul Prefectului numit de UDMR, cu avizul serviciilor, și sfidează careienii nepublicând Ordinea de Zi a unei ședințe precum și Proiectele de Hotărâre pe site-ul oficial al UAT Carei. De fapt nici Achizițiile Publice  nu sunt făcute publice, nu există nici Raport de Activitate al primarului și viceprimarului.

Luni, 14 februarie 2022, de la ora 11,00 va avea loc ședința CL Carei în format online adică în format ascuns de ochii careienilor. De câte ori se discută în Consiliu Local probleme ,,delicate,, se specifică format online  pentru ședință când de fapt este o modalitate de a nu face publică ședința.

La Primăria Carei nu există specialiști IT care să aibă cunoștințe despre cum se poate reda o ședință de Consiliu Local în direct. Primăriile Tășnad și Satu Mare au astfel de specialiști.

Ședința este de fapt o nouă corectare a unei hotărâri de CL din 2018. Deci nu doar de specialiști în IT duce lipsă Primăria Carei.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu