Ziua Bolilor Rare marcată la Carei prin expoziție de fotografie

• publicat la: 24 februarie 2022
Ziua Bolilor Rare marcată la Carei prin expoziție de fotografie

Pentru a marca în acest an Ziua Bolilor Rare, Direcția de Cultură Carei și Asociația Werdnig Hoffman din Carei, organizează o expoziție de fotografie, cu materiale foto realizate de către Robert Veres, președintele organizației, în cadrul activităților la care a participat anul trecut în țară. 

În fiecare an, în ultima zi a lunii februarie este marcată Ziua Mondială a Bolilor Rare. Lansată pentru prima dată în anul 2008 de către Organizația Europeană pentru Bolile Rare, acest moment are ca principal obiectiv conștientizarea, de către public, în general, și factorii de decizie (autorități publice, reprezentanți ai industriei medicale, cercetători, profesioniști din domeniul medical), a caracteristicilor bolilor rare și a impactului dramatic pe care aceste maladii îl au asupra vieților pacienților. Tema campaniei din acest an este Echitatea, îndemnul la acțiune fiind: Împărtășește-ți povestea! Împărtășește-ți culorile! 

 Fotografiile vor fi expuse în Holul Castelului Károlyi, în perioada 28 februarie – 3 martie 2022 , iar acestea pot fi achiziționate, banii urmând să fie folosiți pentru ca asociația să își împlinească un vis măreț! Acela de a avea un loc pentru organizarea de tabere, 100% adaptat  persoanelor cu nevoi speciale! După ce au reușit să achiziționeze un teren cu casă, au nevoie de sprijin pentru ca imobilul să fie renovat.

Cine dorește să sprijine acest proiect, poate oferi materiale de construcții sau poate dona bani direct în contul Asociației Werdnig Hoffman

Cont LEI: RO96BTRL03101205C51472XX,

Cont EURO: RO32BTRLEURCRT00C5147201

Date de contact: Robert Veres, tel: 0744666715, e-mail: veres_robert@yahoo.com

  

Lasati un comentariu