Schimbări radicale la conducerea ISU “Someș” Satu Mare. O careiancă numită ca adjunct

• publicat la: 18 martie 2022
Schimbări radicale la conducerea ISU “Someș” Satu Mare. O careiancă numită ca adjunct

După 2 săptămâni de tăcere privind schimbările din structura de conducere a ISU Someș Satu Mare, se confirmă oficial pensionarea de acum fostului inspectorul șef, col.Nicolae Dima și a col.Aurel Ulici.

Comanda ISU “Someș” SATU MARE, a fost predată Lt. col. Buzduga SERGIU MARIUS.  Acesta s-a născut pe data de 15 mai 1984 și este absolvent al Academiei de Politie “ Alexandru Ioan Cuza”, instituție militară de învățământ superior cu autonomie universitară.

Totodată și de pe functia de prim-adjunct s-a pensionat dl. col. Ulici Aurel după o carieră militară de 22 de ani și 11 luni, desfășurata cu determinare și angajare efectivă și afectivă, iar funcția îi revine acum Lt. col. Leuca Ovidiu, cu o experiență dobândită și pregătire acumulată pe timpul serviciului militar de 13 ani și 8 luni.

Pe functia de adjunct a fost desemnată d-na col. Dana Mocan, prima doamnă din conducerea Inspectoratului, care își desfășoară activitatea de 14 ani într-un mod temeinic și dedicat.

Col.Dana Mocan este careiancă la origini, fiica lui Ștefan Negrean, pompier de carieră, deci putem spune că dragostea pentru această meserie a moștenit-o din familie. Înainte de această promovare a lucrat la serv. Achiziții publice și apoi la Serviciul de Logistică.

Urăm succes în activitate noii conduceri deși prima probă de foc a fost un eșec și ne referim la incendiul de la Carei când nu s-a acționat cu tunuri de apă și spumă și nu s-a reușit a se salva NIMIC  din hala societății de transport.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu