Târgul Liceelor la Carei. Inspectorul general școlar Boitor a deschis manifestarea, primar și viceprimar de negăsit

• publicat la: 5 mai 2022
Târgul Liceelor la Carei. Inspectorul general școlar Boitor a deschis manifestarea, primar și viceprimar de negăsit

Astăzi a avut loc la Carei Târgul liceelor. Au avut standuri toate liceele din Carei precum și Liceul Tehnologic Tășnad, cel căruia i s-au desființat din 2021 clasele pe filiera teoretică și au fost aprobate doar cele de meserii.

Cuvântul de deschidere a aparținut directorului Direcției de Învățământ din Primăria Carei, Varna Levente care a invitat la microfon inspectorul școlar general, Anișoara Boitor. Au fost prezenți toți directorii unităților de învățământ, cadre didactice și colaboratori  ai liceelor precum și Sânziana Cristea din partea Inspectoratuuli Școlar Satu Mare.


.

Și-au prezentat oferta educațională Liceul Teoretic Carei, Liceul Tehnologic Iuliu Maniu, Liceul Tehnologic Simion Bărnuțiu, Liceul romano-catolic Calasantius și Liceul Tehnologic Tășnad.

GALERIE FOTO

Nici primarul și nici viceprimarul nu au onorat cu prezența. Primarul Kovacs are întâlniri cu colegii de la UDMR la București și apoi la Cluj Napoca iar viceprimarul a stat până la ora 12,00 în primărie fără a catadicsi să se deplaseze  la evenimentul important din centrul orașului. Poate avea rețineri că va trebui să spună câteva cuvinte.

Manifestarea a fost una reușită, la care au participat mulți elevi din clasa a VIII-a atât din Carei cât și din satele înconjurătoare precum și din zona Tășnad.

Nici pe pagina primăriei nu apare  nicio referință la această activitate deși au fost prezenți, în timpul priogramului de lucru, atât unul dintre consilierii primarului cât și una din persoanele angajate  la departamentul de comunicare  și informare. Ambele persoane angajate și plătite de Primăria Carei au postat pe blogurile lor date despre eveniment nu și pe pagina oficială a UAT Municipiul Carei.

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu