Influencerii din Ungaria au sosit la Carei

• publicat la: 17 iunie 2022
Influencerii din Ungaria au sosit la Carei

Directorul Direcției de Cultură și Turism din cadrul Primăriei Carei, Bogdan Georgescu, a avut azi o întâlnire cu tinerii influenceri din Ungaria aflaţi în info-tripul organizat în premieră la Carei, cu scopul redresării turismului local.

Directorul Bogdan Georgescu le-a prezentat istoria Careiului și a clădirii în care funcționează Primăria Carei, fostul han Cerbul de Aur, şi le-a urat să se simtă bine la Carei, experimentând atracțiile orașului și ale zonei.

Invitații din cadrul info-tripului reprezintă nume sonore al social-media din Ungaria, creatorii de conținut/influencerii: careianca Dragoș Karin (peste 303 mii de urmăritori), Csecse Attila (peste un milion de urmăritori), Szabó Hédi (peste 333 mii de urmăritori), Buzás Andris (165 mii de urmăritori), Király Lina (peste 324 mii de urmăritori).

Info-tripul a fost organizat echipa VisitCarei din cadrul Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”, coordonată de Adrian Ştefănuţi.

Primarul evazionist nu s-a mai fotografiat cu influencerii din Ungaria după pățania cu cei din România care au postat imagini cu grupul statuar Otilia Marchiș-Ady Endre, cel din urmă având panglică tricoloră maghiară în mâini deși aceasta nu există în realitate. Există în schimb, și la ora actuală, plăcile fără simboluri naționale de pe clădirea Primăriei Carei.

Început de an fără plăci oficiale pe Primăria Carei

Buletin de Carei

Lasati un comentariu