Invitație la Expo Industry Satu Mare 2022

• publicat la: 4 august 2022
Invitație la Expo Industry Satu Mare 2022

Prefectul Radu Roca alături de subprefectul Romeo Pop și directorul de Cancelarie, Radu Iancu au participat azi la deschiderea oficială a ediției a 2-a a Expo Industry.

Evenimentul are loc în perioada 4- 7 august în Grădina Romei din municipiul Satu Mare.

”Țin să -i felicit pe toți cei implicați în organizarea acestui eveniment care e de fapt continuarea ideii de Fabricat în Satu Mare. Este ediția a 2-a a Expo Industry dar în fapt e a 9-a ediție dacă ne gândim că acest eveniment s-a născut în jurul ideii de fabricat în Satu Mare.

Instituția Prefectului și eu personal am încercat mai mult ca oricând în acest an să venim în sprijinul antreprenorilor locali a mediului de afaceri din Satu Mare atât prin întâlnirile avute cât și prin deschiderea noastră față de o mai bună colaborare cu instituțiile statului cât și cu mediul universitar.

Sper și îmi doresc ca acest eveniment să devină în timp o tradiție iar sătmărenii să descopere firme și locuri de muncă atractive care să-i motiveze și mai mult să rămână acasă.

De asemenea pentru mediul de afaceri cred că e un mod și mai bun de a cunoaște problemele cu care se confruntă și de a încerca împreună să treacă peste provocările venite în această perioadă tulbure pentru economia mondială.

Vă doresc spor la muncă dar în același timp și distracție plăcută căci se anunță a fi un week end prelungit activ aici în Grădina Romei.”- prefect Radu Roca.

Lasati un comentariu