Careieni revoltați de starea trotuarelor și indiferența administrației locale. VIDEO

• publicat la: 1 octombrie 2022
Careieni revoltați de starea trotuarelor și indiferența administrației locale. VIDEO

Un grup de careieni revoltați au semnalat redacției Buletin de Carei starea dezastruoasă a trotuarelor de pe strada Ecoului.

Municipiul Carei nu este un teren de fotbal și nici societate de producție de mic mobilier din lemn. Chiar nu vă puteți bate joc la infinit de  o întreagă comunitate doar pentru că v-ați aranjat jocurile pe bani publici.

Întreținerea drumurilor este în sarcina viceprimaului, un fost fotbalist acum pensionar de mulți ani. E cât se poate de limpede că omul nu mai face față dar este ținut cu oxigen de cel căruia i-a facilitat accederea în scaunul de președinte al UDMR Carei. Cei care trag ponoasele sunt careienii. Orașul arată mai rău ca oricând, în orice cartier ai umbla.

Un grup de careieni revoltați de pe strada Ecoului a trimis o înregistrare cu trotuarele pe care le au în fața  locuințelor pentru care plătesc taxe și impozite. Și strada Ecoului figurează ca reabilitată și primarul se folosea de ea ca fiind o realizare în una dintre campaniile sale electorale. Este vorba de strada pe care primarul a avut ultima dintre cele 5 societăți falimentate, Ergo Class.

Sesizarea careienilor de pe strada Ecoului:

,,Bună dimineața, datorită faptului că primăria nu ridică un deget pt a remedia problema, apelăm la Buletin de Carei, noi câțiva locuitori de pe strada Ecoului .Trotuarul a fost spart de vreo 4 ani, de către firma ce are punct de colectare a deșeurilor la noi pe stradă. In urma lor a rămas doar nepăsare și indiferența, nici vorbă să remedieze trotuarul.  Suntem buni platnici de impozite și taxe și nu suntem restanți.  Nimeni nu își asuma responsabilitatea, nici primăria și nici patronul acestei firme.  Periodic noi curățăm în fața casei, se aduna gunoaie, cresc buruieni pe care tot noi periodic le curățăm și cumpărăm soluții să le ierbicidăm, bineînțeles din banii noștri.  Ne_am săturat de atâta indiferența, de aceea am apelat la Buletin de Carei în speranța că veți reuși să rezolvați ceva, din moment ce noi suntem ignorați total. O zi bună,,


Buletin de Carei,

mereu în folosul comunității

Lasati un comentariu