Risipă de energie electrică la Primăria Carei pentru alimentarea orgoliilor unui primar evazionist

• publicat la: 18 noiembrie 2022
Risipă de energie electrică la Primăria Carei pentru alimentarea orgoliilor unui primar evazionist

Când toată lumea face economie la consumul de curent electric și implicit la bugetul comunității, un primar evazionist, președinte al UDMR Carei, ne supune  la plăți nejustificate doar pentru a-și satisface orgoliul său rănit după 2008, anul din care are reținere lunară pe venit de 30% în contul datoriilor acumulate  la bugetul de stat.

Ședințele Consiliului Local Carei se țin în Sala Festivă a Primăriei Carei care este  și sală de căsătorii deși există o sala anume pentru ședințe, o sală în care consumul de curent este  substanțial mai mic decât în locația preferată de evazionistul de primar. O ditamai Sală Festivă, înaltă de nu îi vezi capătul, este iluminată și încălzită deși există o variantă pentru întâlniri ale consilierilor la nici 10 metri distanță.

În sala de ședințe de la același nivel cu Sala Festivă nu ar fi nevoie nici  de sonorizare. Dar grandomania primarului plin de datorii e mai mare decât interesul pentru comunitate și bugetul local.

Așa se întâmplă când banii orașului sunt gestionați de un primar care are ca realizări pe plan profesional mai multe falimente la societățile sale, de fapt la toate societățile pe care le-a deținut. Fără veniturile în calitate de primar ar sta la rând  pentru ajutoare sociale.

Actualul primar e gol și vrea să verifice cât de  mult e ascultat de subordonați. Are cineva curaj să îi spună că nu procedează corect sau în casa fricii toți aclamă hainele cele noi împăratului deși el este gol? Sau pentru cei de a UDMR există alte directive de la Guvern?

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu