Răcnete la Carei dintr-o mașină cu numere de Ungaria. Caută pene de gâscă și fac semne obscene

• publicat la: 7 martie 2023
Răcnete la Carei dintr-o mașină cu numere de Ungaria. Caută pene de gâscă și fac semne obscene

O mașină cu număr de Ungaria se plimbă cu difuzorul dat la maxim prin Carei, cerând….pene. O fi văzut că orașul nu mai are față de municipiu , că în parcul dendrologic din centrul orașului se cresc cai și atunci au presupus că gospodăriile sunt pline de gâște numai bune de jumulit.

Poliția Locală Carei a fost prinsă din nou pe picior greșit, mașina cu numere de Ungaria tulburând liniștea orașului fără a fi deranjată de cei care ar trebui să vegheze la păstrarea ordinii publice.

Aceeași mașină care venea și acum 2 ani cu intenții de ei știute  pentru că nu e nimeni fraier să creadă că au nevoie de pene de gâscă folosite. Curios este cum se strecoară prin punctele de trecere a frontierei. Solicităm Primăriei Carei și Poliției din subordine să asigure liniștea publică a localnicilor și să nu facă din orașul nostru piață de desfacere pentru te miri ce produse dubioase.


.

Aflăm de la cititorii Buletin de Carei din zonele rurale că astfel de mașini cu difuzoare bântuie prin toate satele și comunele fără a fi deranjate de vreun șef de post pentru perturbarea liniștii publice sau lipsa autorizațiilor.

Buletin de Carei

Nu există autorizație pentru mașina cu difuzor ce deranjează careienii

Poliția și Primăria Carei acceptă tulburarea liniștii publice de mașini cu numere de Ungaria

 

comentarii

Raspunsuri

Lasati un comentariu